Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 34 m² bez realitkyŠvermova, Brno - Bohunice, Jihomoravský Region

Švermova, Brno - Bohunice, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 7,500


Dobrý den,

Se souhlasem majitele nabízím k pronájmu prostorný byt 1+kk se slunnou, zasklenou lodžií, na ulici Švermova, Brno - Bohunice. Byt se nachází ve 2.patře revitalozovaného panelového domu o celkové ploše 34m2.Byt je útulný, kompletně vybavený (pračka, lednička, sporák, mikrovlnka, televize, nádobí) a velmi dobře situovaný (před domem zastávka tramvaje č.6 a 8 a autobusu 50, cca 12 minut na Hl. nádraží, 10 minut na Mendlák, 5 minut ke Campusu). V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost (Albert, Kaufland, OC Campus), možnost parkování před domem. Předsíň je vybavená vestavěnou skříní a věšákem na kabáty. Byt je po částečné rekonstrukci s novými plastovými okny a zasklenou lodžií. Pěkně se nám tu 3 roky bydlelo. S majitelem se dá na všem domluvit. Vhodné pro jednotlivce či pár (ideálně nekuřáky bez zvířat).

Cena nájemného činí 7.500,- Kč + 2.500,- Kč služby + vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Volné ihned, tedy od 22.8.2017. Prohlídky jsou možné po domluvě.

Property Characteristics

Listing ID487311
LayoutStudio
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space34
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.