Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 2+kk • 90 m² bez realitkyPertoltice pod Ralskem, Liberecký Region

Pertoltice pod Ralskem, Liberecký Region
PriceCZK 1,300,000


Nabízím k prodeji rodinný dům poblíž Máchova kraje, vhodný k trvalému bydlení nebo k rekreaci. Dům byl postaven na konci 60. let, nachází se v klidné části, ale blízko středu obce Pertoltice pod Ralskem. V obci je obchod se smíšeným zbožím, obecní úřad, školka, restaurace a hřiště. Další obslužnost (supermarkety, obchody, školy, pošta a další) v Mimoni (2,5km). Doprava je možná po silnici, autobusem nebo vlakem. Máchovo jezero je ve vzdálenosti 20 km, nedaleko jsou i další turistické oblasti – Kokořínsko, Český ráj, Lužické hory. Hraniční přechod do Německé republiky je vzdálený méně než 20 km.

Dispozice domu je 2+kk: ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem, samostatný záchod, chodba, předsíň a technická místnost se samostatným vchodem. Prostorná půda s možností vybudování podkrovních místností.

Dům je obyvatelný, po částečné vnitřní rekonstrukci – nové podlahy, elektřina, voda, topení (krbem – podlahové topení a radiátory, možnost vytápění i elektřinou – kombinovaná akumulační nádrž), omítky, stropy. Je vhodné dokončení rekonstrukce a provedení vnější rekonstrukce. Přívod vody obecním vodovodem, odpad řešen jímkou. Energetická třída G.

Zastavěná plocha 90 m2, celková plocha pozemku 1630 m2. Součástí je velká zahrada, zděná garáž s dalším technickým zázemím (kůlny, dílna) na zastavěné ploše celkem 70 m2, dále dva skleníky, bývalý zděný kurník (využitelný jako zahradní domek), udírna a část bývalého včelína. Naproti přes cestu další pozemky se třemi pískovcovými sklepy a zprovoznitelnou studnou.

Dům je obklopen zelení a v zahradě je téměř 20 ovocných stromů.

Cena k jednání 1 300 000 Kč, při rychlém jednání sleva. Nejlépe bez hypotéky.

Property Characteristics

Listing ID486794
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space90
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.