Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 76 m² bez realitkyLidická, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský Region

Lidická, Karlovy Vary - Drahovice, Karlovarský RegionEquipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Vratná kauceCZK 13,000


Od 1.9.2017 pronajmu útulný, tichý byt 2+1 ve vile z roku 1930. Byt je plně vybaven ( myčka, pračka, sušička, obývací stěna, sedací souprava, velká šatní skřín, manželský postel typu king size bed). Součástí pronájmu je i parkovací stání. Uvedený nájem je vč. poplatků (elektřina, plyn,voda, O2 TV + I-net). Vratná kauce: 15.000,- CZK + dva nájmy předem.

Vzhledem k faktu,že se jedná o dům se slušnými nájemníky žijící v domě 30 let, ráda bych nájemníka se vztahem k domáckému prostředí, možný je i malý pejsek.

From 1.9.2017 rent a cozy, quiet apartment 2+1 in a villa from 1930. The apartment is fully equipped (dishwasher, washing machine, dryer, living room, sofa, large wardrobe, king size bed). Part of the rental is a parking space. The rent incl. fees (electricity, gas, water, O2 TV I-net).

Refundable deposit: 15.000, - CZK + Two rents in advance.

Given the fact that this is a house with decent tenants living here in a 30-year,I would like to hire a tenant with a home environment, small dog is possible too.

Property Characteristics

Listing ID481330
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space76
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.