Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 35 m² bez realitkyHolečkova, Prague - Smíchov

Holečkova, Prague - SmíchovPartially equipped
Monthly rentCZK 9,000

+ Poplatky za službyCZK 950
+ Vratná kauceCZK 9,000


Pronájem bytu 1+1 (35m2) - 1. NP, v přízemí cihlového domu, 3 min. pěšky od tramvajové zastávky U Zvonu, 5 min. tramvají na Anděl. Parkování v ulici.

Po celkové rekonstrukci, vše nové. Vybaveno kuchyňskou linkou, dále pračka, myčka, lednice s mrazákem, keramická deska a trouba. Podlahy - dlažba, parkety a PVC (lino).

Měsíční záloha na služby je počítána 950,-Kč/osoba a zahrnuje vodné, stočné, popelnice, úklid, osvetlení a údržbu spolecných prostor. Elektroměr a plynoměr si najemce převádí na sebe a platí dle spotřeby. Kauce ve výši jednoho nájmu, volný ihned.

Apartment 1 +1 (35 m2) in Prague 5, 3 min. walk to the tram stop U Zvonu. Falt just repaired with a good connection to the center - 5 min. by tram to underground station Anděl, parking in the street. Equipped with a kitchen unit, washing machine, dishwasher, fridge / freezer, ceramic hob and oven. Floors - tiles, parquet and PVC (lino) The lessee will transfer electric meter and gas mater to himself. Monthly service deposit is calculated 950, -CZK / person and includes water, sewage, garbage, cleaning, lighting and maintenance of common areas. The electricity meter and gas meter convert the payer to himself and pay according to consumption. A deposit in the amount of one rental, available immediately.

Property Characteristics

Listing ID480097
Layout1 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space35
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.