Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 24 m² bez realitkyKounická, Prague - Strašnice

Kounická, Prague - StrašniceEquipped
PriceCZK 2,290,000


Nabízím k prodeji byt 1+kk v cihlovém domě ve Strašnicích, kompletně zrekonstruovaný (pokoj s kuchyňským výklenkem 20m2, předsíň 2m2, koupelna 2m2). Nachází se v 1.nadzemním podlaží (zvýšené přízemí), okno je situované na jih do zeleně. V roce 2014 prošel kompletní rekonstrukcí včetně elektrorozvodů-měď a rozvodů vody, odpadů a výměny okna a žaluzií. Nově vyzděná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, nová kuchyňská linka. Na podlaze v kuchyni, koupelně a předsíni je dlažba, v obytné místnosti plovoucí podlaha. Byt je kompletně vybavený základním nábytkem a spotřebiči, k okamžitému nastěhování volný. K bytu přísluší uzamykatelná sklepní koje v suterénu, pro užívání obyvateli je v suterénu též k dispozici uzamykatelná kolárna(kočárkárna) a uzamykatelná místnost na sušení prádla.

Vytápění v bytě je centrální a spotřeba je účtována na základě měřidel, měřidla na spotřebu studené a teplé vody také. Stoupačka v domě prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2016.

Byt se nachází 20m od zastávky MHD st. Limuzská. Výborná dostupnost na metro Skalka nebo metro Strašnická. MHD přímé spojení busem na stanici Želivského.

Přímo u domu je prodejna potravin, další obchody na vedlejší ulici- Černokostelecké. Provozní náklady: 1700,-Kč/měsíc + spotřeba elektřiny. Dům obydlený stálými obyvateli.

Property Characteristics

Listing ID475592
LayoutStudio
Floor1
Building typeBrick
Floor space24
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.