Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Recreational property for sale 2+kk • 72 m² bez realitkyČerná Hora, Jihomoravský Region

Černá Hora, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 750,000


Nabízíme k prodeji chatu v rekreační oblasti u ulice Potoční v Černé Hoře. Jedná s o dvoupodlažní objekt vystavěný ve svahu. Spodní část je kamenná, vrchní patro je dřevěné s balkonem a podkrovím na spaní. Stojí na vlastním pozemku o velikosti 1542 m2, zastavěná plocha s terasou je 72 m2. Chata má základní vybavení: kuchyňskou linku se sporákem na plynovou bombu, lednici, splachovací toaletu, koupelnu se sprchovým koutem a umyvadlem. Je zde zavedena a rozvedena elektřina. Užitková voda (rozbor pitné vody nebyl proveden) je zavedena z vlastní studny a rozvedena pomocí čerpadla po objektu do kuchyně i koupelny. Topení kamny na tuhá paliva. Vedle chaty je ve svahu vybudovaná rovná plocha pro umístění bazénu. Prostorná, částečně zastřešená, terasa s venkovním grilem a udírnou. Zahrada je svažitá s různými ovocnými stromy (jabloně, třešně, višně, švestky) i okrasnými kvetoucími keři (rododendrony, azalky). Příjezd autem možný přímo k pozemku. Chata volná ihned.

V okolí (do 15 minut chůze) se nachází několik obchodů v Černé Hoře, pivovar s restaurací Sladovna a zastávky IDS JmK - výborná dopravní dostupnost z Brna i bez auta. V blízkosti chaty je obecní koupaliště. Hned za chatou začínají lesy a cyklostezky. Ideální pro houbaře, zahrádkáře i cyklisty.

Objekt je zatížen hypotečním úvěrem. V případě zájmu bude hypotéka ihned doplacena a objekt převeden bez zatížení do OV novým majitelům.

Property Characteristics

Listing ID473614
Layout2+kk
OwnershipPersonal
Floor space72
Fully furnishedFully furnished
Building typeWooden

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.