Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 120 m² bez realitkyBlanická, Prague - Vinohrady

Blanická, Prague - VinohradyPartially equipped
Monthly rentCZK 123


Velké ubytovací zařízení ve Vinohradech rádo se pronajme prostory 120m2 v přízemí a suterénu na vybudování průmyslové pradelny. Místnost pro Pradelnu už je po rekonstrukce a dá se využit pro 8 průmyslových praček (jedna z nich už je zakoupena). Samozřejmostí je dodání smlouvy s ubytovacím zařízením. Velký potenciál v okolí- nedostatek pradelen pro hotely, hostely a krátkodobý pronájmy. Pradelna ma i své parkovací místo pro rozvoz. Prohlídky po domluvě.

Commercial B2B Laundry service 120m2 available for rent. The space for the Laundromat is completely reconstructed with space for 8 industrial washing machines (one industrial washing machine bought already). There are big existing customer already in the same building. Huge potential for customers in the surrounding area as there are a number of hotels, hostels and short term renters. The Laundromat has a parking space available for delivery. Viewing is possible by appointment only.

Property Characteristics

Listing ID471519
LayoutOther
OwnershipPersonal
Floor space120
Fully furnishedPartly
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.