Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 72 m² bez realitkyKomenského, Suchdol nad Odrou - Suchdol nad Odrou, Moravskoslezský Region

Reserved
Komenského, Suchdol nad Odrou - Suchdol nad Odrou, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 980,000


Mgr. Zuzana Kožuszniková - insolvenční správkyně prodává níže specifikovanou bytovou jednotku. Jedná se o prodej v rámci insolvenčního řízení. Znaleckým posudkem byla hodnota jednotky stanovena na 840.000,- Kč.

Byt je umístěn ve 2. nadzemním podlaží vpravo u schodiště, s dispozičním řešením 3+1 a obsahuje tři pokoje s balkonem, kuchyni, chodbu, koupelnu, WC a komoru. Celková podlahová plocha bytu je 72,90 m2 bez započtení sklepu o výměře cca 2,80 m2, a balkonu o výměře 4,80 m2.

Podlahy jsou převážně plovoucí a lino, vnitřní povrchy hladká omítka, keram. obklady v kuchyni. Okna plastová, vnitřní dveře plné a prosklené, zárubně kovové. Koupelna je s umyvadlem a vanou, WC samostatné, v umakartovém jádru. Kuchyně se standardní linkou. Vytápění a ohřev TUV je centrální (kotelna v budově), elektroinstalace 230V.

Byt je v zachovalém stavu, po částečných opravách (kuch. linka, podlahy, obklady).

Užitná plocha bytové jednotky: 72,90 m2, sklep 2,80 m2, balkon 4,80 m2

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového panelového domu s celkem 4-mi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V 1.PP objektu se nachází sklepní prostory, společné části domu – kočárkárna, prádelna, v 1. – 4. NP se nachází byty v počtu 12. Bytový dům s předmětnou jednotkou je řadový koncový. Budova je bez výtahu. Stavba domu je s betonovými základy a izolací proti zemní vlhkosti, panelové montované konstrukce, střecha sklonitá s plechovou krytinou, bleskosvod osazen. Stropy železobetonové, schodiště přímé ŽB s povrchem lino. Dům je napojen na veřejné rozvody vody, plynu, elektřiny, kanalizace. Výstavba bytového domu se datuje cca z roku 1983, v současné době je dům po revitalizaci - výměna oken, zateplení, renovace balkonů, estetizace vchodu. Parkování je možné na přilehlém parkovišti.

Property Characteristics

Listing ID468092
Layout3+1
Floor2
Building typePrefab concrete
Floor space72
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.