Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Office
  • Other

Show all listings

Office to rent • 20 m² bez realitkyŠkolská, Prague - Nové Město

Školská, Prague - Nové MěstoPartially equipped
Monthly rentCZK 6,300

+ Poplatky za službyCZK 700


V nově zrekonstruovaných kancelářských prostorách o dispozici 6 + 1 nabízíme k podnájmu samostatný uzamykatelný celek 2 průchozích místností o rozloze celkem 20 m2. Kanceláře se nacházejí v domě v centru Prahy a přitom v klidné části, s ideální dostupností na MHD (tram a metro).

Nabízené místnosti, orientované do klidného vnitrobloku, jsou vzdušné a světlé. Na podlahách jsou nové koberce, čerstvě vymalováno, nové radiátory. Samostatný zvonek a interkom.

Společné prostory tvoří vstupní chodba, vybavená křesly a stolkem, ze které se vchází do tří samostatných vstupů (vždy soubor po dvou místnostech), a dále na WC a do kuchyňky. Kuchyňka je plně a prakticky vybavena – automatický kávovar, mikrovlnná trouba, lednice, myčka na nádobí, kompletní kuchyňské vybavení.

Další soubory místností jsou využívány jako advokátní kancelář. Po domluvě je možno využívat reprezentativní zasedací místnost advokátní kanceláře.

V současné době k dispozici ještě blok dvou místností o rozloze 39 m2. (https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/456136-nabidka-pronajem-kancelare-skolska-praha)

K dispozici a k nastěhování po domluvě ihned.

Přátelské a přitom profesionální prostředí bez striktních pravidel a omezující recepce. Možnost přístupu do kanceláří 24/7.

Zajímavé místo v centru Prahy, v budově bydlel s rodinou T. G. Masaryk a dům zdobí fresky Mikoláše Alše.

V případě Vašeho zájmu neváhejte a zavolejte nám, budeme rádi, když se přijdete na prostory osobně podívat, vřele Vás přivítáme s kávou :-)

Property Characteristics

Listing ID465757
LayoutOther
Floor1
Building typeBrick
Floor space20
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.