Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 90 m² bez realitkyLinhartská, Prague - Staré Město

Linhartská, Prague - Staré MěstoEquipped
Monthly rentCZK 53,000

+ Poplatky za službyCZK 3,500


Nabízíme Vám k přenechání pronájem designového bistra (restaurace) & baru na velmi frekventovaném místě na cestě mezi Mariánským a Staroměstským náměstím – bistro o kapacitě 24 míst v přízemí a bar o kapacitě 30 míst v suterénu činžovního domu. Možnost předzahrádky v letních měsících (16 míst). Celková plocha podniku činí 90m2. Vysoký rating v servisu TripAdvisor.

Bistro&bar je kompletně vybaven novým nábytkem, stylovým zařízením a nádobím. K vybavení patří nová vzduchotechnika, podlahové topení, kamerový monitorovací systém, 2 nezávislé audio systémy, poplachová signalizace.

Současný nájemce na své náklady plně zrekonstruoval sklepní prostory ze 14. století - včetně vzduchotechniky, podlahového vytápění, vybudování WC a designového baru. V přízemí také proběhla kompletní rekonstrukce, a to včetně nového vedení vzduchotechniky, vybudování nových sociálních zařízení, kuchyně, inteligentního osvětlení a kompletního baru. Při všech stavebních pracích byl dbán veliký důraz na detail a funkčnost.

V přízemí je bistro využíváno jako restaurace a vinné bistro. Sklepní část jako bar pro soukromé akce – oslavy narozenin, narození potomků, firemní večírky, setkání přátel, degustační večery s vínem nebo ginem.

V domě se nachází ubytování v soukromí, jehož hosté jsou častými zákazníky našeho bistro&bar.

Za přiměřenou částku nabízíme převod 100 % obchodního podílu firmy provozovatele nebo prodej hmotného majetku a přenechání nájemní smlouvy (do 3/2026 s možností automatického prodloužení při řádném placení nájmu). Společnost je bez dluhů a byla založena pouze k provozování tohoto podniku.

Měsíční nájemné činí 53 000 Kč + poplatky za služby v domě a vodu (3500 Kč) + poplatky za energie (do 5000Kč). Výborná investiční příležitost hotového podniku.

V případě zájmu lze ponechat kompletní pracovní tým. Možnost okamžitého provozování.

Property Characteristics

Listing ID464153
LayoutOther
Floor1
Building typeOther
Floor space90
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.