Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 49 m² bez realitkyŠvantlova, Písek, Jihočeský Region

Reserved
Švantlova, Písek, Jihočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 1,372,000


Nabízím k prodeji byt 2+1 o výměre 49 m2, v příjemné lokalitě u plaveckého stadionu. Byt je podkrovní, nově postavený v roce 2006 na původní zástavbě. Byt se nachází ve 2. patře, dům je bez výtahu. K bytu nepatří žádný sklep ani balkón, kolo je možné parkovat na přilehlém dvorku ve vnitrobloku. Podlahy jsou z kvalitního PVC dekor dřevo. Byt je vybaven vnějšími i vnitřními žaluziemi a k prodeji je prázdný, bez vybavení. Byt je splácen z hypotéky, ukončení fixace je v červenci 2017. V případě zájmu o koupi bytu požaduji zálohu ve výši 10%. Zbytek je nutné doplatit v červenci. Je to nejlevnější varianta.

A vendre un appartement 2+1 surface 49 m2, dans un emplacement agréable à coté de la piscine. L'appartement est construit en 2006 sur le batiment original. L'appartement est situé au 2eme étage, sans ascenseur. L'appartement n'appartient ni une cave ni un balcon, il y a une possibilité de garer la bicyclette dans la cour à proximité de l'enrée du batiment. Revêtement de sols est fait de PVC de haute qualité décor bois. L'appartement est équipé avec des extérieurs et intérieurs abat-jour et disponibles à la vente sans équipement. L'appartement est desservi par un prêt hypothécaire, la résiliation de la fixation est en juillet 2017. Si vous êtes intéressé par l'achat de cet appartement il y a une exigence d'une caution d'un montant de 10%. Le reste est il faut payer en juillet. C'est une alternative la moins chère.

Property Characteristics

Listing ID455228
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space49
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.