Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House for sale 4+kk • 280 m² bez realitkyVeselé, Ústecký Region

Veselé, Ústecký RegionEquipped
PriceCZK 2,520,000


Nabízím k prodeji stylový roubený RD s kamennými základy, který stojí na vlastním oploceném pozemku o celkové výměře 2311 m2, cca 13 km od Děčína, v obci Veselé. Chalupa se nachází v klidné rekreační oblasti s velmi dobrou dopravní dostupností, cca 6 km od hranic Národního parku Českosaského Švýcarska, v CHKO České středohoří a CHKO Labské pískovce. Polovina hranice pozemku je tvořena pstruhovým potokem Bystrá.

Dispozice: 1.NP - malá předsíň, chodba, kuchyně - jídelna - společenská místnost o výměře cca 45m2 s krbem a francouzským oknem, situovaným do zahrady, koupelna s vanou, WC, sauna, garáž a prádelna.

2.NP - chodba, obývací pokoj o výměře cca 45 m2, 2 ložnice, pracovna, koupelna se sprchovým koutem a WC. Půdní prostory jsou vhodné k vestavbě. Nemovitost je ve velmi dobrém technickém stavu se známkami pravidelné údržby a průběžných pravidelných investic (komplet nová střecha v roce 1980, komplet nové podlahy, elektrické rozvody v mědi (1976), rozvody vody a odpadu v plastu (2012), nová okna (1977, 2015), nový štít na domě (2012), pravidelné nátěry trámů a jiné). Nemovitost je vhodná, jak trvalému bydlení, tak k rekreaci. Fotografie nevystihují všechny klady a opravdové kouzlo této nemovitosti. Doporučuji osobní prohlídku.

Na udržované oplocené zahradě jsou ovocné a okrasné stromy, skleník, udírna, krb, 2 zděné kůlny. K dispozici sklep, který se nachází mimo budovu.Nemovitost má vlastní studnu, teplou vodu zajišťuje 80 litrový el. bojler.V současné době se v obci provádí obecný vodovod. Topí se krbem, kanadskými kamny a el. přímotopy. Odpady jsou svedené do tříkomorového septiku.

Protože před vložením do inzerce majitel nedodal platný PENB, je nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně, do jeho předložení, zařazena do energetické třídy G.N13703

Property Characteristics

Listing ID453673
Layout4+kk
Floor2
Building typeOther
Floor space280
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal
EPCG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.