Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 180 m² bez realitkyVáclavova, Všetaty, Středočeský Region

Václavova, Všetaty, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,399,000


Nabízím ke koupi dvoupatrový cihlový rodinný dům v obci Všetaty u Mělníka. Nemovitost po kompletní rekonstrukci z let 2003 až 2005, je umístěna v klidné části obce na okraji obytné zástavby s orientací na jižní stranu. Stavba rodinného domu je ze tří stran obklopena zdí, což zaručuje klidné a nerušené bydlení v naprostém soukromí.

Dům stojí na pozemcích o celkové výměře 1250 m2, podlahová plocha rodinného domu činí 180 m2 ve dvou patrech.

V přízemí rodinného domu se nachází kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, toaleta, koupelna, pracovna a zimní zahrada, ze které je možno vyjít přímo ven do zahradního altánu, k jezírku či bazénu. Dále se po dřevěném schodišti dostaneme ze vstupní haly do prvního patra, kde projitím chodby s vestavěnou skříní dojdeme k místnosti WC s bidetem, koupelně, a jednomu prostornému obývacímu pokoji (49 m2) s přípravou pro kuchyňský kout a vstupem na venkovní terasu, ze které je výhled do celé zahrady a okolí. Dům je vybaven zázemím v podobě 2 garážových stání, odděleným sklepem, 2 místnostmi pro skladování potřeb k domu (dřevo, sekačka na trávu…), okrasným zahradním jezírkem, zapuštěným bazénem vyhřívaným tepelným čerpadlem a zahradním altánem.

Vytápění domu je zajištěno pro každé patro samostatným elektrokotlem s rozvody otopné vody do radiátorů. Obě koupelny mají navíc elektrické podlahové vytápění, přízemí lze navíc vytápět také vestavěným krbem na dřevo. V případě potřeby zde mohou vzniknout prakticky dvě na sobě nezávislé samostatné bytové jednotky. Na pozemku je vlastní studna, ta zajištuje vodu pro zahradní jezírko, bazén a zalévání.

Dům je napojen na obecní vodovod, veřejnou tlakovou kanalizaci, připojen na 2 měřidla (každé patro rodinného domu odděleně) elektrické energie, je vybudováno připojení domu na rozvod plynu. K rodinnému domu vede veřejná přístupová komunikace. Dům je zabezpečen elektronickým zabezpečovacím systémem s napojením na PCO.

Na střechách jsou pálené tašky Tondach, veškeré oplechování je provedeno z mědi. Náklady na provoz domu jsou řešeny úsporně, průměrné roční náklady celého domu činní cca 3.500,- Kč/měsíc. K dispozici jsou jak účty za energie, tak podrobná projektová dokumentace k nemovitosti.

Parkování pro dva vozy je zajištěno pod přístřeškem v garážovém stání, které je pevně kryto ze dvou stran, přičemž třetí stranu lze uzavřít podle potřeby roletou. Samozřejmostí je automatická brána pro vjezd na pozemek. Celá zahrada je citlivě řešena s ohledem na maximální soukromí a využití volného času. V jednom rohu zahrady je jezírko s okrasnými rybami. Ve druhé části bazén, s vyhříváním vody tepelným čerpadlem a filtrací. Po zahradě je rozvedena voda, elektřina a osvětlení.

Ze Všetat je dobré vlakové i autobusové spojení na Prahu, Mělník i Mladou Boleslav. Cesta autem na okraj Prahy trvá 15 minut, Mělník 15 minut, Mladá Boleslav 30 minut. Od domu je školka a škola vzdálena 200 m, v obci je veškerá občanská vybavenost, (obchody, pošta, lékař, cukrárna, restaurace, sportoviště).

Daň z nabytí nemovitosti ve výši 4% hradí po 1.11.2016 kupující.

Property Characteristics

Listing ID445516
LayoutOther
Floor2
Building typeBrick
Floor space180
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCC

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony
Terrace

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.