Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

This listing is no longer active

Sale flat 2 bedroom • 57 m² bez realitky

Mánesova, Moravská Ostrava, Moravskoslezský RegionPartially equipped

PriceCZK 650,000


Prodám družstevní byt 2+1 v Moravské Ostravě. Jedná se o slunný byt nacházející se ve 3. patře bytového domu (z celkových 7 pater). Byt je částečně zrekonstruován (nové podlahy, dřevěné obložení zárubní dveří, dveře do všech místností i vchodové, kuchyně atd.) a částečně zařízen (úložné prostory, na míru zhotovené skříně v předsíni a ložnici, postel vyrobená na míru s novou matrací atd.).

Největší místností v bytě je obývací pokoj, naproti němu se nachází ložnice s úložnými prostory. V kuchyně se nachází dřevěná kuchyňská linka, špajz a je zde prostor pro myčku (přípojka k myčce je již zřízena). V bytě se nachází zděná koupelna s odděleným sociálním zařízením.

V bytovém domě je celkem 22 bytových jednotek, v nichž bydlí převážně senioři a mladé páry. Dům prošel celkovou revitalizací – celkové zateplení domu, osazení plastovými okny, proběhla výměna vchodových dveří, schránek a zvonků. V nejbližší době proběhne rekonstrukce výtahu.

Jedná se o klidné bydlení, v jehož blízkosti se nachází např. mateřská škola (3 min. chůzí), potraviny Albert (3 min), tram. zast. Muglinovská (5 min), základní škola (10 minut), Penny Market (10 min), Hl. vlakové nádraží (10 min), park Komenského sady 10 min.

bretislav.orlik@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID428328
Layout2 bedroom
Avaliable from9/25/2022
OwnershipCooperative
Floor space57
Fully furnishedPartly
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

What you will find nearby

Vzdálenost k: