Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 49 m² bez realitkyTovární, Beroun - Beroun, Středočeský Region

Tovární, Beroun - Beroun, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,270,000


Přímý majitel nabízí k prodeji byt v osobním vlastnictví Beroun Plzeňka ul. Tovární 132/1 rozloha 1+1 48,8 m2. Rozloha bytu: chodba 5,6m2, koupelna 3,9m2, pokoj 24,9m2 vysoký strop, možnost výstavby patra, kuchyň 14,4m2. Pokoje odděleny dveřmi. Po celkové generální kompletní rekonstrukci, koupelna se sprch. koutem a WC, kuch.linka, el. sporák s troubou, nová plastová okna, plovoucí podlahy, domácí tel. a el. vrátný, 3.min chůze do centra města Beroun, v dosahu nákupní centrum, MHD, vynikající spojení na Prahu D5 17km.

Apartment for sale 2 +kitchen corner, street Tovární, Beroun, 49sqm, ground floor of a two-storey brick house, after complete general reconstruction, bathroom with shower, WC, kitchen line, electric cooker, high ceilings, floating floors, home tel., plastic windows. The apartment is located 3 min walk to of historic center Beroun, with easy access to the shopping center, public transport Praha, excellent connection motorway D5 17km to of Prague.

Property Characteristics

Listing ID423229
Layout1 bedroom
Available from01/11/2018
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space49
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.