Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 35 m² without real estateFinská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Finská, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 2 m² • Cellar 1.5 m²
PriceCZK 2,500,000


Nabízím k prodeji světlý byt v osobním vlastnictví s dispozicí 1+1 o výměře 35 m2 (+ balkon 2 m2), který se nachází ve čtvrtém patře v domu s výtahem. Samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem má zděné jádro. K bytu náleží komora na chodbě ihned vedle bytu. Byt je plně vybaven nábytkem, kuchyňskou linkou a je ideální pro jednotlivce, seniory nebo mladý pár. Vytápění je dálkové ústřední, dům je zateplen, parkování přímo u domu nebo v jeho bezprostředním okolí. Náklady na bydlení vč. fondu oprav 2021 Kč měsíčně, v ceně je zahrnut úklid společných prostor, vodné, stočné, teplo, společná elektřina, výtah, ohřev TUV. Díky výhodnému umístění je vše důležité na dosah ruky – obchody, lékařská zařízení, školy a školky. Autobusová zastávka MHD, stejně tak spojení na Prahu (autobus, vlak) jsou ve vzdálenosti do 5 minut pěší chůze. V případě zájmu volejte na mob. 736 135 930.

I offer for sale a bright apartment in private ownership with a layout of 1+1 with an area of 35 m2 (+ balcony 2 m2), located on the fourth floor in a house with elevator. Separate toilet, bathroom with shower has a brick core. The apartment has a storage room in the corridor next to the apartment. The apartment is fully equipped with furniture, kitchen and is ideal for single people, seniors or young couple. The central heating, the house is insulated, parking directly at the house or in its immediate surroundings. Cost of living incl. repair fund 2021 CZK per month, the price includes cleaning of common areas, water, heat, common electricity, elevator, hot water. Thanks to the convenient location, everything important is at hand - shops, medical facilities, schools and kindergartens. Public transport bus stop as well as connections to Prague (bus, train) are within 5 minutes walking distance. In case of interest, please call on mobile phone 736 135 930.

Property Characteristics

Listing ID795319
Layout1 bedroom
Available from01/08/2023
Floor4
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
RisksPrověřit »
Užitná plocha35
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionBathroom unit

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 2 m²
Basement: 1.5 m²
Lift
Wheelchair accessible
Parking
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKladno, Tržnice
🚶 312 m (4 min)
Post officeKladno 6
🚶 237 m (3 min)
ShopKaufland
🚶 638 m (8 min)
BankČSOB
🚶 412 m (5 min)
RestaurantBajkal
🚶 467 m (6 min)
PharmacyU Zlatého draka
🚶 520 m (6 min)
SchoolMateřská škola Čtyřlístek (část)
🚶 380 m (5 min)
KindergardenDětský rehabilitační stacionář Zvonek
🚶 220 m (3 min)
Sports field
🚘 1,707 m (5 min)
PlaygroundKaménky
🚶 710 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.