Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 30 m² bez realitkyJičínská, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský Region

Jičínská, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 660,000


Prodám plně zrekonstruovaný vybavený jednopokojový byt s kuchyňským koutem na ulici Jičínská, 271. Byt je velmi klidný, sousedi tiší (jedná se převážně o rodiny s dětmi). Původní jádro bylo zbourané a místo něho bylo postaveno nové, zděné. V koupelně je nová vana, obklady. Byt je k dispozici včetně kuchyňské linky s jasanovým dekorem, včetně elektrické trouby s keramickým sporákem a účinnou digestoří ústící do stupaček, vše plně funkční. Nádherný je pohled z okna na protější kopec Svinec. Byt je velmi teplý s malou potřebou topit, neboť se nachází mezi 2 dalšími byty. Měsíční náklady (elektřina, topení, voda) pro 1 osobu se měsíčně pohybují přibližně okolo 1500 Kč. Podlahovou krytinou je PVC a koberec. K bytu patří suchý sklep s regálem a policemi o velikosti 2m2. DVBT televizní vysílání k dispozici – zásuvka je v bytě. Kabelový internet je taktéž k dispozici. RK NEVOLAT

Při rychlém jednání možná sleva!

Volné od: DLE DOMLUVY – v současné době je v bytě nájemce, byt je tedy volný po vzájemné domluvě všech zúčastněných stran. Byt byl po celou dobu pronajímán, nájemce se do takového malého bytu hledá opravdu snadno - proto je byt vhodný i jako investice k pronajímání.

V roce 2019 se plánuje zateplení - nová fasáda tohoto domu, čímž se sníží už tak nízké náklady

Property Characteristics

Listing ID416711
LayoutStudio
Floor10
Building typePrefab concrete
Floor space30
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.