Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 47 m² bez realitkyJeronýmova, Brno - Židenice, Jihomoravský Region

Jeronýmova, Brno - Židenice, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Poplatky za službyCZK 2,749
+ Vratná kauceCZK 20,000


Jedná se o světlý byt 2+1 47m2 s balkónem v rodinném domě v Brně Židenicích. Ve vedlejší ulici školka, lékárna, kadeřnictví, kavárna, obchody, MHD 3min chůze (5 min tram. č. 8,10,12 na hlavní nádraží v Brně). Též je to výhodné místo pro dojíždění do CTP Slatina, cca 10min.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí. Nové rozvody elektriky, plynu, topení, vody. Topení je řešeno kondenzačním kotlem na plyn ovládané termostatem. Kotel též ohřívá vodu v bytě. V koupelně je i kombinovaný otopný žebřík a podlahové topení, dveře jsou zasunovací do futra. Osvětlení v bytu je řešeno nízkonákladovými LED bodovkami 3W, které jsou umístěny v podhledech, které jsou též všude v bytě. Kuchyňská linka je vybavena kombinovaným sporákem (El+Plyn) a ledničkou s mrazákem a mikrovlnkou. Příprava na myčku je též zhotovena. Koupelna je vybavvena pračkou s vrchním plněním. V bytě jsou renovované parkety a v kuchyni lino. Dalším vybavením bytu je kuchyňský stůl + židle, obýváková stěna, stolek, rohový rozkládací gauč s uložným prostorem, postel s nočními stolky, rošty a matracemi, šatní skříň, botníky a videotelefon, včetně dalších doplňků v bytě. V bytě je též internet, který je součástí nájmu. Z balkonu je výhled do zahrady domu.

K nastěhování od 1.12.2019

Property Characteristics

Listing ID403730
Layout2 bedroom
Available from01/12/2019
OwnershipPersonal
Floor space47
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.