Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 56 m² bez realitkyVršovická, Prague - Vršovice

Vršovická, Prague - VršovicePartially equipped
PriceCZK 5,095,000


2+kk s dvěma balkony

Velmi dobře udržovaná novostavba v zeleni, přímo pod parkem Havlíčkovy sady, který je od komplexu dostupný. Byt 56 m2 ve 4. patře s výtahem, orientace jih, do ulice Vršovická, vybaven kuch. linkou včetně spotřebičů. K jednotce náleží garážové stání a sklep (v ceně). Dobrá dostupnost do centra, na plánované zastávce metra D, restaurace, supermarket a fitness s bazénem součástí komplexu. Cena 5.095.000 Kč. Nabídka od majitele, RK prosím ne, pouze přímí zájemci.

One-bedroom (2+kk) flat with 2 balconies

Well maintained modern development near park Havlíčkovy sady, which can be entered from the complex. 56 m2, 4th floor with lift, facing South, Vršovická street, furnished with kitchen (including all appliances, fridge, etc.). Garage parking and cellar included in the price. Easy access to the centre, on the future metro D stop, restaurant, fitness, swimming pool and supermarket within the complex. Price 5.095.000 CZK, offered by the owner (no agents, please, only direct buyers).

Property Characteristics

Listing ID392245
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.