Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² bez realitkyÚjezd pod Troskami, Královéhradecký Region

Újezd pod Troskami, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 600,000


Prodám prostorný byt 2+1 v krásné lokalitě Újezd pod Troskami. Pokoje mají tyto rozměry - 5,3x3,7 m, 5,4x3,8 m (oba pokoje lze rozdělit i příčkou, díky velké prostornosti), kuchyň 4x3,1 m (vejde se do ní i rohová lavice se stolem, židlemi i pracovna), koupelna 3,8x1,5 m, chodba 2,1x3,1 m, špajz 1,4x1,4 m. Celková plocha 56,2 m2. Byt je v prvním patře. Jedná se o starší cihlový dům. K bytu patří i sklep a další společné prostory (balkon, kůlna apod.) a samozřejmě i pozemky náležící k nemovitosti. Na pozemcích lze zaparkovat automobil, případně dobudovat přístřešky pro parkování, nebo umístit voliéru pro psa. Dům má 4 byty. V jednom bydlím. Dům je situován u silnice I/35. Dům je nezateplený, ale v případě dohody všech majitelů není problém jej zateplit a provádět různé opravy a úpravy.

Byt je částečně zařízený - kuchyňská linka apod. Lze samozřejmě přenechat bez zařízení. Topení tuhá paliva, kotel se smyčkou v případě výpadku elektrické energie. Kotel Dakon cca 4 roky stáří. Vhodné je přejít na topení elektrické s krbovými kamny, kdy náklady na elektřinu lze v takovém případě odhadnout, na cca 1.000-1.200 Kč měsíčně. Ohřev vody bojlerem - stáří cca 4 roky. Nová plastová okna, protihluková, 4 ks v obytných místnostech, 1 ks běžného plastového - směrem na zahradu. U domu je septik, tedy zatím se neplatí stočné, ale pouze vodné. Bude se zde budovat obecní kanalizace (výměry jsou již provedeny). Lze zapojit internet.

V obci je autobusová zastávka (50 m od domu) s dobrou dostupností do Turnova (10 km), Jičína (10 km). Do Mladé Boleslavi to je 30 km, stejně tak i do Liberce.

V obci je dále obchod s potravinami, vojenské muzeum. Na Hrad Trosky to je 40 minut pěšky, houbaření možné v blízkých lesích, krásné místo na procházky i cykloturistiku.

Škola je 5 km, nebo poté v Jičíně, Turnově. Školky jsou v Jičíně, Turnově.

V naší oblasti je nízká nezaměstnanost a lze najít velmi slušně placené zaměstnání ve Škoda Auto, nebo v podnicích v Jičíně, Turnově apod.

V případě zájmu mohu odprodat i ideální 1/4 pozemku (celková rozloha cca 500 m2), kterou lze využít pro stavbu garáže, posezení apod. a je ihned u domu (cena by byla 30 tisíc korun).

Byt si lze samozřejmě zrekonstruovat.

Byt je volný.

Kontaktovat mě můžete na e-mail: dostal.vilem@seznam.cz. Byt bude převeden ihned při úhradě částky. Průkaz energetické náročnosti bude dodán po prodeji, vyžadujete-li jej.

Realitní kanceláře nechť mě nekontaktují, děkuji.

Property Characteristics

Listing ID344128
Layout2 bedroom
Floor1
Building typeBrick
Floor space56
Fully furnishedPartly
OwnershipOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.