Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 42 m² bez realitkyHumpolecká, Prague - Krč

Humpolecká, Prague - KrčPartially equipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Poplatky za službyCZK 3,000
+ Vratná kauceCZK 15,000


Nabízím (přímý majitel) slunný byt, k nastěhování od 1.7.2019!, 2+1 42m2 v prvním patře prvorepublikového cihlového činžovního domu s výhledem do zeleně a orientací na jih. Je po nadstandardní celkové rekonstrukci. Nachází se v klidné části Prahy 4 – Pankrác v blízkosti metra, veškerá občanská vybavenost je v nebližším okolí, v blízkosti parky. Byt je vybaven kuchyní se spotřebiči AEG –Elektrolux (varná deska, trouba, myčka, digestoř) a pračkou Samsung (v koupelně), v obytných místnostech má plovoucí laminátovou podlahu. Byt má možnost kabelové televize a připojení na internet UPC. K bytu náleží sklep.Poplatky 3000,- kč. Poplatky za elektřinu nejsou zahrnuty v ceně. Elektroměr bude přepsán na nájemce.

I offer (direct owner) sunny apartment, to move from 1.7.2019 !, 2 + 1 42m2 on the first floor of the first-republic brick apartment building overlooking the green and south. It is after a complete reconstruction. Located in a quiet part of Prague 4 - Pankrác near the metro, all amenities are in close proximity, close to parks. The apartment is equipped with a kitchen with appliances AEG –Electrolux (hob, oven, dishwasher, hood) and Samsung washing machine (in the bathroom), in living rooms has a floating laminate floor. The apartment has the possibility of cable TV and internet connection UPC. The cellar.Fees 3000, - CZK/month. Electricity charges are not included. The meter will be rewritten to the tenant.

Property Characteristics

Listing ID186480
Layout2 bedroom
Floor2
Building typeBrick
Floor space42
Fully furnishedPartly
OwnershipCooperative

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.