Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateU Valu, Prague - Ruzyně

Reserved
U Valu, Prague - RuzyněPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 0.1 m² • Cellar 4 m²
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabídka je rezervovaná.

Od 15. 10. 2023 nabízíme k pronájmu nadstandardně zařízený světlý byt 2+kk o celkové výměře 42 m2. Byt je po důkladné rekonstrukci. Na podlaze celého bytu je kvalitní plovoucí podlaha. Chodba bytu disponuje velkými vestavěnými skříněmi a dalším úložným prostorem v podhledu. Ve vyzděné koupelně je položena nová dlažba a obklady. Koupelna je vybavena toaletou, vanou, pračkou a stylovým koupelnovým nábytkem. Oba obytné pokoje jsou orientovány na západ a nabízejí nádherný výhled do otevřeného kraje. V ložnici se nachází partnerská postel a prostorná skříň. Obývací pokoj je vybaven jídelním stolem, pracovním koutkem a několika nástěnnými policemi. V kuchyňce se nachází lednice s mrazákem, myčka nádobí, potravinová skříň, mikrovlnná trouba a elektrický vařič.

K bytu náleží sklep. Dále je možné využívat společný balkon na patře. Byt je vhodný pro maximálně 2 dospělé a dítě. Parkování je možné v okolních ulicích na modré zóně.

Byt je v klidné a občansky velice dobře vybavené lokalitě s rychlým spojením do centra Prahy. Rádi sportujete nebo se procházíte lesem? Do deseti minut vycházkové chůze jste v rozsáhlém parku Divoká Šárka, který nabízí lesy, louky ale i koupaliště a skály na lezení. Máte děti? V bezprostředním okolí domu jsou čtyři dětská hřiště, škola i školka. Chcete si něco přečíst? 350 metrů (asi 5 minut chůze) vás dělí od místního centra Delta, kde nejdete pobočku městské knihovny, zdravotní středisko, drogerie (Teta), potraviny (Billa), řezník, pekařství, veterináře, lékárnu a spousta dalších služeb. Odlétáte brzy ráno na zahraniční cestu? Už nepotřebujete drahé taxi. Na letiště vás za 10 minut doveze autobus 191. Rádi nakupujete? Dvě stanice autobusem vás dělí od obchodního centra Šestka. Potřebujete do centra Prahy? Nasednete na autobus 225, který ve špičce jezdí každých 6 minut a za 8 minut jste na metru A (Nádraží Veleslavín), metrem pak za dalších deset minut na Můstku. Chcete mít nadhled? Jedinečný výhled do kraje a na zapadající slunce vám zpříjemní nejeden večer.

Na této adrese jsme žili spokojeně téměř sedm let. Naše rodina se za tu dobu rozrostla natolik, že potřebovala více prostoru a proto jsme se odstěhovali pryč z Prahy. Na bydlení na tomto místě rádi vzpomínáme.

Property Characteristics

Listing ID553340
Layout2+kk
Available from15/10/2023
Floor12
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete
Užitná plocha42
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingDistance
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 0.1 m²
Lift
Basement: 4 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportCiolkovského
🚶 219 m (3 min)
Post officePraha 614
🚶 490 m (6 min)
Shop
🚶 427 m (5 min)
BankCitibank
🚘 3,942 m (8 min)
RestaurantRestaurace na Dědině
🚶 375 m (4 min)
PharmacyNa Dědině
🚶 470 m (6 min)
SchoolSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 386 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Libocká
🚘 1,876 m (4 min)
Sports field
🚘 1,257 m (4 min)
Playground
🚶 75 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.