Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² bez realitkyBohumínská, Prague - Letňany

Bohumínská, Prague - LetňanyEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,500


Nabízíme k pronájmu zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví v Letňanech 2+kk (42 m2), zařízený, kuchyň na míru se spotřebiči, nová ložnice na míru, pračka, lednice, el. sporák, mikrovlnná trouba. Velká chodba - je to v podstatě další místnost. Možnost internetového připojení. Byt je v kompletně zrekonstruovaném domě s plastovými okny, chipovými dveřmi, k bytu náleží sklepní kóje. Je možné si pronajmout garáž nebo parkovací místo přímo před domem. Byt se nachází v blízkosti nákupního centra OC Letňany (cca 500m) a stanice metra Letňany.

The flat we offer for rent is privately owned, located in recently refurbished block house (chip door), close to Letňany mall (500m). It is also recently refurbished, fully equipped with tailor made kitchen and bedroom and washer in the bathroom. The flat measure is 42sqm and the hall can be used as a third room. Ethernet cable for internet is available. The flat includes small cellar, additionally a garage stand or parking place can be arranged.

Property Characteristics

Listing ID88650
Layout2+kk
Floor6
Floor space42
Fully furnishedFully furnished
Building typePrefab concrete

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.