Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 12 m² without real estateSládkovičova, Prague - Krč

Designed for roommates
Sládkovičova, Prague - KrčPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 15 m²
Monthly rentCZK 6,499

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 8,999


Nízká kauce při nastěhování ( lze platit ve 2 splátkách). Byt s velkým společným obývacím pokojem a elektrickým krbem. Slunný balkón k dispozici! Bez provize, přímý majitel. Luxusní nabídka pěkného pokoje v bytě, který je po rekonstrukci . Byt je plně vybaven, má velký slunečný balkón, obývací pokoj s elektrickým krbem, barovým pultem, satelitní TV, mramorovou podlahou a vybavenou kuchyní ( sporák s troubou, kávovar, varná konev, lednice). Pokoj uzamykatelný, má skříň, postel, psací stůl, židli, lampu, a komodu . Luxusní mramorová koupelna s vanou,wc, pračkou a 2 umyvadly. Výhled částečně na Krčský les opodál. Byt je v panelovém zatepleném domě v 8.patře s výtahem. V bytě bydlí další 2 slušní pracující lidé. Byt je tichý, bez večírků. Lokalita klidná, sídliště v zeleni. Kousek od domu Krčský les pro běh, relax. Obchodní centrum Novodvorská Plaza autobusem 5 minut.Obchody- Jysk, Albert, Lidl v okolí. Fitness Action 500 metrů od domu. Mhd u domu-autobus 189, 215-5 minut na metro Kačerov.Jezdí i noční autobusy z centra. Jen dlouhodobě. Vše na smlouvu. Bez zvířat, nekuřáci. Kauce 1 nájem. Cizincům dám potvrzení o pobytu. Parkování možno před domem. Vhodné pro 1 osobu.Wifi v ceně. Cena 8999kč se službami a poplatky. Nízká kauce při nastěhování ( kauce se dá rozdělit do 2 splátek, tj. 4500Kč po 2 měsícících).

Low depozit ( 4500kč x 2 mounths). No commision, Im direct owner. I offer nice room in flat 3+1 with sunny BALCONY and shared big living room with electric fireplace in Prague 4. Near metro Kačerov.Krc forest for sport and relax in the area. Flat has shared living room with sunny terace, electric fireplace, table with chairs, bar table and LCD TV.Internet wifi in the price. Kitchen with cofee maker, fridge, cooker, microwave,.Nice mramor bathroom with tube and waschmaschine. Flat is 3+1 and is on the 8th floor, new lift, new windows. Locality shops- Albert, Lidl. Jysk. Fitness Action 500 meters from house.Room has new wardrobe, bed,chair,table,lamp, comode..In the flat living 2 serious workers, without parties.I prefer no smoker, no Pets. Only long term. Everything for contract. 1 mounth rent- caution.I give

confirmation for police to foreigners. Only for 1 person. Parking possible. Price 8999czk included services.

Property Characteristics

Listing ID423838
Layout3+1
Available from29/02/2024
Floor8
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete
Užitná plocha12
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingDistance

Additional information

Balcony: 15 m²
Lift
Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportSídliště Krč
🚶 234 m (3 min)
Post officePraha 411
🚶 627 m (8 min)
ShopLidl
🚶 488 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,617 m (5 min)
RestaurantU draka
🚶 159 m (2 min)
PharmacyIKEM
🚘 1,465 m (4 min)
SchoolNový Porg
🚶 649 m (8 min)
KindergardenMateřská škola Oáza
🚘 1,454 m (4 min)
Sports fieldFit Máma
🚶 566 m (7 min)
Playground
🚶 239 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.