Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 18 m² without real estateKřišťanova, Prague - Žižkov

Křišťanova, Prague - ŽižkovPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 15,000


K dlouhodobému pronájmu nabízíme právě zrekonstruovaný byt - 1kk v ul. Křišťanova 644/11, Praha - Žižkov. Nachází se 5 min. od tram. zastávky Olšanské náměstí a 8 min chůze od metra, tram. a autobusové zastávky Flora, která nabízí skvělou dopravní obslužnost. Ze zastávky 12 min. na I. P. Pavlova, 13 min. k vlakovému nádraží Praha hl. n. a 15 min. autem na Jižní spojku. Občanská vybavenost je výborná, 8 min. chůze od OC Flora.

Přízemní byt má v pokoji patro na spaní z lakovaného borovicového dřeva (nyní se patro dokončuje - v galerii aktuální fotografie, tj. před montáží schůdků, zábradlí a finálního lakování a dále fotografie, jak bude patro vypadat při předání). Pod patrem je umístěn kuchyňský kout, barový pult a vstup do koupelny (půdorys v galerii). Kuchyňský kout je od obývací části pokoje oddělen barovým pultem, který lze využít jako další kuchyňskou desku v k. koutě nebo jako jídelní/psací stůl. Kuchyňský kout je vybaven elektrickým sporákem s troubou. Koupelna se sprchovým koutem (odtokový žlab + příprava na sprchový závěs) a WC. Přípojka na pračku je umístěna vedle kuchyňské linky, kde je prostor i pro ledničku (není součástí vybavení bytu). Součástí vybavení bytu jsou skříně na míru - velká šatní skříň v předsíni, botník a menší skříň v pokoji - momentálně ve výrobě.

Okna orientována na sever do tichého vnitrobloku. Celková velikost bytu je 18 m2. Vytápění i teplá voda zajištěny centrálně plynovými kotli.

Dům je bytový se dvorem do vnitrobloku. Parkovacím místem nedisponujeme. Nájemné 10 500,-Kč, celkové zálohy jsou 2500,-Kč/měs., a to vč. elektřiny (zůstává na pronajímatele). Smlouva na dva roky. Byt je k dispozici po dokončení výmalby, nalakování patra aj. úpravách od 27.3.

Property Characteristics

Listing ID831226
LayoutStudio
Available from22/03/2024
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha18
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
Building typeBrick

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 248 m (3 min)
Post officePraha 35
🚶 557 m (7 min)
Shop
🚶 200 m (2 min)
BankFio, Praha Táboritská
🚶 254 m (3 min)
RestaurantPohoda
🚶 174 m (2 min)
PharmacyOlšanka
🚶 212 m (3 min)
SchoolБэби-клуб
🚶 230 m (3 min)
Kindergarden
🚶 196 m (2 min)
Sports fieldTenisové centrum Olšanská
🚶 533 m (6 min)
Playground
🚶 229 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.