Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+kk • 182 m²Bělá nad Radbuzou - Železná u Smolova, Plzeňský Region

Bělá nad Radbuzou - Železná u Smolova, Plzeňský RegionPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Parking • Garage
PriceCZK 3,550,000


Nabízím prodej rodinného domu v turisticky atraktivní lokalitě Českého lesa, v obci Železná, 9 km od města Bělá nad Radbuzou, v okrese Domažlice. Nemovitost se nachází přímo na hranicích s Německem. V místě je spoustu turistických stezek a cyklotras, rybníky a obora. Skiareál se nachází v 15 km vzdálené Přimdě. Dům o dispozici 4+1 je podsklepen, v suterénu je vodárna a kotelna se skladem paliva. V prvním patře, o rozloze 97 m2, se nachází obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyně s barem, koupelna a samostatné WC. V patře, o rozloze 85 m2, jsou 3 ložnice, šatna a WC. Do každé ložnice je přivedena voda a odpad. Z patra je vchod na půdu o rozloze 70 m2. Okna jsou dřevěná, elektřina je v mědi, rozvod radiátorů je po celém domě. Voda do domu je čerpána z vlastního vrtu. Na zahradě je k zahradním účelům ještě studna. Dům je připojen na kanalizaci a obecní vodovod. Na zahradě je stodola a domek s krbem a elektřinou. Na části zahrady je možné stavět další RD.

Property Characteristics

Listing ID830640
Layout5+kk
Plot space1,532
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha182
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building typeBrick

Additional information

Cellar
Garage
Parking
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBělá nad Radbuzou, Železná
🚶 1 m (0 min)
ShopTravel Free
🚘 850 m (2 min)
RestaurantPraha
🚶 620 m (7 min)
Playground
🚘 6,492 m (12 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.