Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 58 m² without real estatenáměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

Reserved
náměstí Gen. Svobody, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Parking • Balcony 2 m² • Cellar 12 m²
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 1,780
+ Utility chargesCZK 1,300
+ Refundable depositCZK 26,000


Nabízíme vám k pronájmu útulný a světlý byt 2+1 o velikosti 58 m², situovaný ve 3. podlaží zatepleného cihlového domu (revitalizace v roce 2018) v klidné části Ostravy Zábřeh, na ulici Náměstí Generála Svobody.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2021, díky které působí velmi moderně a čistě. Byt disponuje plně vybavenou kuchyní s elektrickými spotřebiči (myčka, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, lednice, digestoř), prostorným obývacím pokojem s balkonem s výhledem do parku a ložnicí rovněž situovanou k parku. Nově vyzděná koupelna má moderní kvalitní světlé obklady i dlažbu, kvalitní umyvadlo se skříňkou, zrcadlo s led osvětlením, sprcha je dlážděná s odtokovým žlabem, WC je oddělené příčkou, s vlastním oknem, závěsná toaleta se sedátkem s pomalým sklápěním. V chodbě se nachází pračka a úsporný bojler. Součástí pronájmu je i vybavení nábytkem.

K dispozici je rovněž sklep, který lze využít pro úložné prostory.

Tento byt představuje ideální možnost pro jednotlivce nebo pro pár hledající klidný a pohodlný domov v přátelské lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. V místě se nachází park s dětským hřištěm, ZŠ a MŠ, několik večerek, pekařství, kadeřnictví, barbershop, v dochozí vzdálenosti MHD, restaurace.

Property Characteristics

Listing ID830248
Layout2 bedroom
Available from01/05/2024
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha58
Fully furnishedFully furnished
ConditionAfter reconstruction
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 2 m²
Parking
Basement: 12 m²
MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportÚMOb Jih
🚶 445 m (5 min)
Post officeOstrava 4
🚘 1,940 m (6 min)
ShopVečerka Míček
🚶 65 m (1 min)
BankKB
🚘 1,503 m (4 min)
RestaurantOstravarna U Jubilejní
🚶 670 m (8 min)
PharmacyU Edisona
🚘 1,211 m (4 min)
School
🚶 293 m (4 min)
Kindergarden
🚶 135 m (2 min)
Sports field
🚘 1,472 m (4 min)
Playground
🚶 94 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.