Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 54 m² without real estateU Průhonu, Prague - Holešovice

Reserved
U Průhonu, Prague - HolešovicePublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 8 m² • Terrace 9 m²
PriceCZK 7,290,000


Jako přímý majitel nabízím k prodeji mimořádně dobře situovaný slunný byt 2kk s prostornou terasou. Byt vznikl v roce 2007 střešní nástavbou na původní prvorepublikový dům.

Jedná se o dvoupokojový byt se samostatnou předsíní, praktickou komorou a prostornou koupelnou s oknem, které jí zajišťuje dostatek denního světla. Útulná ložnice je vybavena vestavěnými skříněmi. Z obývacího pokoje, ve kterém se nachází plně vybavená kuchyň od studia Hanák, se vchází na velkou terasu osázenou zelení, nabízející panoramatický výhled do širokého okolí.

Byt je umístěn v 7., nejvyšším podlaží domu s výtahem, který zastavuje přímo na patře, kde jsou pouze 3 byty. Topení i ohřev TUV jsou zajištěny vlastním plynovým kotlem, součástí vybavení je rovněž klimatizace. Další předností bytu je velký sklep a parkovací stání ve vnitrobloku domu (toto stání je v nájmu, nikoliv součástí bytu). Byt je plně zařízený včetně masivních bezpečnostních dveří, a toto zařízení je součástí prodejní ceny.

Poplatky družstvu jsou velmi nízké, neboť družstvo má příjmy z pronájmu bytových i nebytových prostor.

Dům se nachází v samém srdci Holešovic v ulici U Průhonu, kde je dostatek parkovacích míst. Holešovice jsou pulzující městskou čtvrtí nabízející veškerou občanskou vybavenost a kulturní vyžití. V posledních letech prochází lokalita dynamickým rozvojem a v nejbližším okolí se plánuje a realizuje řada působivých projektů (lávka do Karlína, nová budova Pražské filharmonie, revitalizace Holešovické tržnice, zcela nová čtvrť Bubny a další).

Z těchto důvodů je nabízený byt vhodný nejen k rezidenčnímu bydlení, ale i jako výhodná investice nabízející vysoké zhodnocení při dlouhodobém i krátkodobém pronájmu.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT.

Property Characteristics

Listing ID829692
Layout2+kk
Available from08/03/2024
Floor7
Building typeBrick
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Terrace/deck: 9 m²
Parking
MHD 1 minute on foot
Basement: 8 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportU Průhonu
🚶 81 m (1 min)
Post officeExpress parcel system
🚶 271 m (3 min)
ShopMaso Jarolímek
🚶 148 m (2 min)
BankKomerční banka
🚶 37 m (0 min)
RestaurantU Holiše
🚶 100 m (1 min)
PharmacyLékárna Komunardů
🚶 87 m (1 min)
SchoolZŠ Tusarova
🚶 512 m (6 min)
Kindergarden
🚶 542 m (7 min)
Sports fieldZdravý Styl 98
🚶 273 m (3 min)
Playground
🚶 384 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.