Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 58 m² without real estatePoupětova, Prague - Holešovice

Poupětova, Prague - HolešovicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking
Monthly rentCZK 23,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 47,000


Nabízím pronájem bytu 2+kk v příjemné lokalitě Prahy - Holešovice. Byt se nachází v cihlové budově ve velmi dobrém stavu. Byt se pronajímá částečně vybavený, nachází se ve 4. patře 5-podlažního domu a má celkovou plochu 58 metrů čtverečních. Dispozice bytu je velmi praktická a prostorná, ideální pro jednotlivce nebo mladý pár. V bytě se nachází jedna ložnice s vestavnou šatní skříní a zrcadlem, prostorný obývací pokoj spojený s vybavenou kuchyní a koupelna s vanou. V kuchyni se nachází několik měsíců nová lednice a myčka, trouba, a byt je také vybaven zánovní pračkou. V obývacím pokoji může po domluvě zůstat jídelní stůl se židlemi, nebo retro komoda.

V bytovém domě najdete malý výtah pro 2 osoby, který vám usnadní přístup. Prosím zájemce bez domácích zvířat, nekuřáky. Byt se nachází na ulici Poupětova v Praze.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv nebo jiné komunikační platformy.

I'm offering a 2+kk apartment for rent in a pleasant location in Prague - Holešovice. The apartment is located in a brick building in very good condition. The apartment is partially furnished, located on the 4th floor of a 5-storey building, and has a total area of 58 square meters. The layout of the apartment is very practical and spacious, ideal for individuals or a young couple. The apartment includes one bedroom with a built-in wardrobe and mirror, a spacious living room connected to a fully equipped kitchen, and a bathroom with a bathtub. The kitchen has a new refrigerator and dishwasher, and the apartment also includes an almost new washing machine. In the living room, there is a dining table with chairs or a retro sideboard available upon agreement.

The apartment building has a small elevator for 2 people to facilitate access. Please, no pets or smokers. The apartment is located on Poupětova Street in Prague.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me via messages or any other communication platform.

Property Characteristics

Listing ID828589
Layout2+kk
Available from31/03/2024
Floor4
EPCC - Úsporná
Užitná plocha58
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Parking
MHD 3 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportOrtenovo náměstí
🚶 258 m (3 min)
Post officeExpress parcel system
🚶 466 m (6 min)
ShopSweet & Salty
🚶 110 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 295 m (4 min)
RestaurantAvion Street Café
🚶 151 m (2 min)
PharmacyLékárna Komunardů
🚶 299 m (4 min)
SchoolZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 326 m (4 min)
Kindergarden
🚶 754 m (9 min)
Sports fieldLoko Vltavín
🚶 260 m (3 min)
Playground
🚶 385 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.