Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 63 m² without real estateMarie Majerové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský Region

Marie Majerové, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Parking • Balcony 6 m²
Monthly rentCZK 12,500

+ Service chargesCZK 5,500
+ Refundable depositCZK 40,000


Pronajmu prostorný a světlý byt 3+kk v panelové budově po rekonstrukci. Tato nemovitost nabízí ideální podmínky pro pohodlné bydlení. Byt se nachází ve druhém podlaží z osmi a má celkovou plochu 63 metrů čtverečních.

Po vstupu do bytu vás přivítá prostorná hala (rekonstrukce-spojení chodby, kuchyně a jednoho pokoje), která vede do všech místností. Dispozice bytu je velmi praktická a zahrnuje dvě ložnice a otevřený obývací pokoj-halu s kuchyňským koutem. Vybavenost bytu je nevybavená (pouze lednice, sporák), takže si můžete zařídit interiér podle svých představ.

Budova je vybavena výtahem, což je velkou výhodou, zejména při přenášení těžšího vybavení. Parkování je také zajištěno, takže si nemusíte dělat starosti s hledáním volného místa v okolí. Garáž sice není k dispozici, ale parkování před budovou je.

Byt je po rekonstrukci, tedy ve velmi dobrém stavu a energetická náročnost budovy je označena štítkem G. Balkón s plochou 6 metrů čtverečních je ideálním místem pro relaxaci a posezení na čerstvém vzduchu.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy, školky a zdravotnická zařízení. Městská doprava je také v blízkosti, takže se snadno dostanete kamkoliv potřebujete.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy na tomto realitním serveru. Rád vám poskytnu další informace a domluvím se s vámi na termínu prohlídky. Těším se na vaši zprávu a doufám, že se brzy setkáme.

Property Characteristics

Listing ID825715
Layout3+kk
Available from14/02/2024
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha63
Fully furnishedUnfurnished
ConditionAfter reconstruction
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony: 6 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportJosefa Skupy
🚶 199 m (2 min)
Post officeOstrava 37
🚘 1,194 m (3 min)
ShopHruška
🚶 546 m (7 min)
BankČeská spořitelna
🚘 3,594 m (8 min)
RestaurantŠkolní bufet
🚶 431 m (5 min)
PharmacyLékárna U Duhy
🚶 639 m (8 min)
SchoolMŠ logopedická Ostrava
🚶 273 m (3 min)
KindergardenMŠ Oty Synka
🚘 1,584 m (5 min)
Sports fieldRelax365
🚘 1,418 m (4 min)
PlaygroundHřiště
🚶 795 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.