Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 35 m² without real estatePod Děkankou, Prague - Nusle

Reserved
Pod Děkankou, Prague - NuslePublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Garage • Balcony 2 m²
Monthly rentCZK 24,000Save CZK 1,000CZK 25,000

+ Utility chargesCZK 700
+ Refundable depositCZK 23,000


Nabízím k pronájmu krásný, plně zařízený byt v novostavbě v klidné rezidenční čtvrti. Byt je ideální pro jednotlivce nebo páry, kteří hledají útulné a pohodlné bydlení. 5 minut na metro Pražského povstání - červená trasa (C). Pronájem pouze na 4 měsíce od března do června.

Byt je dispozičně řešen jako 1+kk, což znamená, že se skládá z jedné prostorné místnosti, která slouží jako obývací část i ložnice, spolu s odděleným kuchyňským koutem. Celková plocha bytu je 35 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro všechny vaše potřeby.

Samotná budova je ve výborném stavu, zcela nová. Má celkem 8 pater, přičemž byt se nachází v 6. patře. Nemusíte se obávat stoupání po schodech, protože pro vaše pohodlí je k dispozici výtah.

Jednou z předností tohoto apartmánu je balkon s krásným výhledem do okolí. Je to ideální místo, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo si odpočinout po dlouhém dni. Balkon má plochu 2 m2, což poskytuje dostatek místa pro malý stolek a židle.

Apartmán je plně vybaven vším, co potřebujete k pohodlnému bydlení. Kuchyňský kout je vybaven moderními spotřebiči včetně lednice, sporáku, trouby a myčky nádobí. K dispozici je také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Uvnitř bytu je také pračka.

V blízkosti se nachází garáž, kde si v případě potřeby můžete pronajmout parkovací místo. Budova je také bezbariérová, takže je vhodná i pro osoby s pohybovými problémy.

Domácí zvířata nejsou v bytě povolena a byt není vhodný pro spolubydlící. WiFi není součástí dodávky.

Pokud máte zájem o pronájem tohoto bytu nebo máte další otázky, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím platformy pro zasílání zpráv. Rád vám poskytnu více informací a domluvím prohlídku.

I am offering for rent a beautiful, fully furnished apartment located in a newly built building in a quiet residential area. The apartment is ideal for individuals or couples looking for a cozy and comfortable living space. 5 minutes to metro Pražského povstání - red line (C). Rent only for 4 months from March to June.

The apartment has a layout of 1+kk, meaning it consists of one spacious room that serves as both a living area and a bedroom, along with a separate kitchenette. The total area of the apartment is 35 square meters, providing enough space for all your needs.

The building itself is in excellent condition, brand new. It has a total of 8 floors, with the apartment being situated on the 6th floor. Don't worry about climbing the stairs, as there is an elevator available for your convenience.

One of the highlights of this apartment is the balcony, which offers a lovely view of the surrounding area. It is the perfect spot to enjoy your morning coffee or relax after a long day. The balcony has a surface area of 2 square meters, providing enough space for a small table and chairs.

The apartment comes fully equipped with everything you need for comfortable living. The kitchenette is equipped with modern appliances, including a fridge, stove, oven and dishwasher. There is also a bathroom with a shower and a toilet. A washing machine is also inside the flat.

There is a garage nearby where you can rent a parking space if needed. The building is also wheelchair accessible, making it suitable for individuals with mobility challenges.

Pets are not allowed in the apartment, and the apartment is not suitable for roommates.

If you are interested in renting this apartment or have any further questions, please feel free to contact me through the messaging platform. I will be happy to answer all your questions.

Property Characteristics

Listing ID821761
LayoutStudio
Available from01/03/2024
Floor6
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
Užitná plocha35
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building typeOther
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony: 2 m²
Lift
MHD 1 minute on foot
Wheelchair accessible
Garage

What you will find nearby

Public transportKlikovka
🚶 87 m (1 min)
Post officePraha 49
🚘 905 m (2 min)
ShopVečerka Jitřenka
🚶 212 m (3 min)
BankČSOB
🚶 336 m (4 min)
RestaurantOsteria Il Piano
🚶 36 m (0 min)
PharmacyLékárna Na Pankráci
🚶 306 m (4 min)
SchoolZákladní škola Plamínkové
🚶 640 m (8 min)
KindergardenMateřská škola 4 pastelky
🚶 414 m (5 min)
Sports fieldTJ Pankrác
🚶 138 m (2 min)
Playground
🚶 227 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.