Vypadá to, že náš server prochází údržbou nebo jste offline. Některé funkce webu mohou být dočasně nedostupné.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 39 m² without real estateU Mlýnského kanálu, Prague - Karlín

U Mlýnského kanálu, Prague - KarlínPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Cellar 4 m² • Terrace 33 m²
Monthly rentCZK 25,990Save CZK 2,000CZK 27,990

+ Service chargesCZK 3,000
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 2


Nabízím k dlouhodobému pronájmu útulný slunný byt 1 + kk s plochou 39,4m2 situovaný ve vyvýšeném přízemí a přímým vstupem na předzahrádku (33 m2) orientovaný na jih s výhledem do zeleně v prestižním rezidenčním projektu Port Karolína v Karlíně. Nachází se na nábřeží řeky Vltavy, 3 minuty pěšky od stanice metra a zastávky tramvaje Křižíkova, v těsném dosahu starého Karlína s desítkami restaurací, kaváren a obchůdků, téměř v centru města, a přece obklopen přírodou s napojením na cyklostezku a park s golfovým hřištěm.

Dispozice bytu je tvořena obývacím pokojem o velikosti 27m2 s kuchyňským koutem. Samozřejmostí je kompletní vybavení kuchyně s moderní kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou, pečící troubou, myčkou, digestoří a lednicí. Místnost je velkoryse prosvětlena velkoprostorovým oknem.

Předzahrádka díky svému umístění do vnitrobloku a současně nad úrovní okolního terénu poskytuje dostatek soukromí s možností pohodového venkovního posezení a relaxu v příjemné zeleni.

Vstupní chodba poslouží jako praktický úložný prostor s vestavnými skříněmi. Z chodby se vstupuje do velkorysé koupelny s umyvadlem a vanou a koutem s úložnými prostory a pračkou.

Byt může být po dohodě dovybaven nábytkovou stěnou s rozkládací pohovkou/postelí dle vizualizace.

Jedná se o moderní nízkoenergetický byt, přidanou hodnotou je společná recepce s ostrahou v domě.

Měsíční nájemné činí 25.990 Kč + 4.000 Kč zálohy na služby včetně elektřiny, 2x vratná jistota předem.

K bytu je možné navíc pronajmout nadstandardně veliké parkovací stání pro invalidy 3,6 m x 5,3 m (19m2), za 3.000 Kč / měsíčně a sklep (4 m2) za 500 Kč / měsíčně.

We offer for long term rent a cozy sunny apartment 1 + kk with an area of 39m2 situated on the elevated 1st floor and direct access to the front garden (33 m2) oriented to the south overlooking the greenery in the prestigious residential project Port Karolína in Karlín. Located on the banks of the Vltava River, 3 minutes walk from the Křižíkova metro station and tram stop, in close proximity to the old town of Karlín with dozens of restaurants, cafes and shops, almost in the city center, and yet surrounded by nature with connections to the bike path and park.

The layout of the apartment consists of a living room of 27m2 with a kitchenette. Of course there is a fully equipped kitchen with a modern kitchen with induction hob, oven, dishwasher, extractor hood and fridge. The room is generously lit by a large window.

The front garden, thanks to its location in the courtyard and at the same time above the level of the surrounding terrain, provides plenty of privacy with the possibility of relaxing outdoors and relaxing in the pleasant greenery.

The entrance hallway will serve as a practical storage space with built-in wardrobes. The hallway leads to a generous bathroom with sink and bathtub and a corner with storage and washing machine.

The apartment can be equipped with a furniture wall with a sofa bed according to the visualization.

This is a brand new modern low-energy apartment, the added value is a common reception with security and CCTV in the house.

Monthly rent is 25.990 CZK + 4.000 CZK deposit for utilities including electricity, 2x refundable security deposit in advance.

In addition to the apartment an extra large parking space for disabled persons 3.6 m x 5.3 m (19m2) can be rented, for 3.000 CZK / month and a cellar (4 m2) for 500 CZK / month.

Property Characteristics

Listing ID783368
LayoutStudio
Available from31/05/2024
Floor1. podlaží z 5
EPCB - Very economical
HeatingCentral
DesigneLuxurious
Užitná plocha39
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building constructionOther
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

Additional information

Terrace/deck: 33 m²
Basement: 4 m²
Lift
Front garden 33 m²
Pets are welcome
Wheelchair accessible
Parking
Garage
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKřižíkova
🚶 280 m (3 min)
Post officePraha 86
🚶 584 m (7 min)
ShopBilla
🚶 260 m (3 min)
BankmBank
🚶 259 m (3 min)
RestaurantSignature Prague
🚶 158 m (2 min)
PharmacyBenu
🚶 396 m (5 min)
SchoolZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 724 m (9 min)
KindergardenCírkevní mateřská škola Laura
🚘 967 m (3 min)
Sports fieldHolmes Place
🚶 552 m (7 min)
Playground
🚶 484 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.