Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 3+kk • 91 m² without real estateKazín, Prague - Lipence

Kazín, Prague - LipencePublic transport 7 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 20 m² • Terrace 21 m²
Monthly rentCZK 29,000

+ Service chargesCZK 1,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 58,000


Nabízíme domek k pronájmu 3kk+atelier nebo dílna ,technická sklepní místnost a kotelna. Obývák je s velkým kuchyňským koutem a vstupem do koupelny se záchodem. Z obyváku vedou schody do horního patra kde jsou dvě ložnice a komora na oděvy . Dále z venkovních schodů se dostanete do částečného suterénu kde je atelier a technická místnost s kotelnou. Domek je umístěn na okraji Prahy - Kazín blízko k přírodě u řeky Berounky. Do místa dojíždí městský autobus (asi 8 minut chůze od domu) a spojení na metro Smíchovské nádraží trvá asi 25 min. Domek je napojen na městský vodovod a odpad je sveden do jímky 8 kubíku. Vytápění je řešeno ústředním topením z kotelny kotlem na uhlí, nebo z obýváku krbovými kamny na dřevo, nebo z koupelny elektrickým kotlem. Domek má dvě terasy a zahradní grilovací set. Parkování je možné na zahradě. Na zahradě je plechová kůlna na dřevo. V místě je restaurace "U Kubíčků" asi 5 min chůze. V obci Lipence je nově otevřeno nákupní centrum.

We speak english.

We offer a house for rent with 2 bedrooms + living room + kitchenette, with extra room in basement + technical room. Living room has a big kitchenette and entry to bathroom (incl. WC). Stairs from living room to upper floor with 2 bedrooms and closet. From outside there is entry to basement with extra room and technical room with heating equipment. House is located in Prague - Kazín close to Berounka river. There is public transportation (bus station 8 minutes walk from house), connection to metro station Smíchovské nádraží takes approx. 25 min. House has the connection to town water pipeline and waste water is taken to underground cistern 8m3. Central heating can be done either by coal heater or by fireplace in living room or by electric heater. House has 2 terraces and garden grill. Parking is available in the garden. In the garden there is small iron shed for wood. Nearby there is local restaurant "U Kubíčků" (approx 5mins walk). In Lipence, there is small shopping center.

Property Characteristics

Listing ID821297
Layout3+kk
Available from01/02/2024
ConditionGood
EPCC - Úsporná
HeatingCentral
Užitná plocha91
Fully furnishedPartly
Plot space500
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneStandard

Additional information

Terrace/deck: 21 m²
Parking
Basement: 20 m²
MHD 7 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 580 m (7 min)
Post officeČernošice
🚘 15,945 m (27 min)
Shop
🚘 15,782 m (27 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 6,122 m (13 min)
RestaurantSlánka
🚘 15,717 m (26 min)
PharmacyU Bílého medvěda
🚘 15,945 m (27 min)
School
🚘 16,155 m (28 min)
Kindergarden
🚘 15,541 m (26 min)
Sports fieldHala Věry Čáslavské
🚘 17,801 m (30 min)
Playground
🚶 616 m (7 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.