Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 47 m² without real estateK Újezdu, Zbůch - Zbůch, Plzeňský Region

K Újezdu, Zbůch - Zbůch, Plzeňský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Terrace 135 m²
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 550
+ Utility chargesCZK 2,450
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízíme k pronájmu zcela nový, moderní byt 2+kk v novostavbě čtyřpodlažní dřevostavby ve Zbůchu (rok dokončení 2023). Byt se nachází v přízemí a nabízí vlastní oplocenou zahradu o ploše 136m2. Balkonové dveře v každé z místnosti (jižní a západní strana) dodávají bytu příjemnou vzdušnost a světlost. K bytu náleží vlastní parkovací stání před domem. Vstup do bytu je bezbariérový.

Vybavení bytu obsahuje kuchyňskou linku s varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou a kuchyňským dřezem. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem s osvětleným zrcadlem a koupelnovou skříňkou. V koupelně se nachází elektrické žebřinové topení a prostor s odpady pro umíštění pračky. Součástí druhého pokoje je velká šatní skříň. Balkónové dveře budou osazeny novými vnitřními žaluziemi. V průběhu jara bude oplocení zahrady doplněno zahradními vrátky pro přímý vstup na zahradu z ulice.

Byt se nachází v nové části obce Zbůch - Olšinky, kde byly kompletně nově vybudovány inženýrské sítě, chodníky, parkovací stání včetně nových silnic. Do domu je zavedený optický internet s rychlostí až 2Gb/s. Byt je připraven ihned k nastěhování. Upřednostňujeme dlouhodobý pronájem.

V obci Zbůch se nachází základní i mateřská škola, pošta či několik obchodů pro nákup potravin. Autobusové a vlakové linky nabízí jednoduchost dojíždění i bez automobilu. V přímém okolí domu se nachází lesy a cyklostezky, což zaujme milovníky přírody, sportu či procházek s čtyřnohými přáteli.

Tato nemovitost je vhodná pro ty, kteří hledají moderní bydlení s dostatkem přirozeného světla a pohodlí. V bytě je štítek energetické náročnosti budovy B, což znamená, že je energeticky úsporný a přispívá k nižším nákladům na vytápění. Vytápění a ohřev vody v domě je řešen centrálním plynovým kondezačním kotlem. Vytápení obývacího pokoje zajišťuje elektrické podlahové topení s regulací pomocí pokojového digitálního termostatu.

Pokud máte zájem o prohlídku nabízené nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat skrze zprávy na tomto realitním serveru. Rád vám poskytnu další informace a domluvím si s vámi termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu a na případnou spolupráci!

We offer for rent a brand new, modern 2+kk apartment in a four-storey wooden building in Zbůch. The apartment is located on the ground floor and offers its own fenced garden with an area of 136m2. Balcony doors in each room (south and west side) provide the apartment with a pleasant airiness and brightness. The apartment also includes its own parking space in front of the house. The entrance to the apartment is barrier-free.

The apartment is located in the new part of the village of Zbůch - Olšinky, where new engineering networks, sidewalks, and new roads have been completely built. The house is connected to fiber optic internet.

In the village of Zbůch, there is a primary and nursery school, a post office, and several grocery stores. Bus and train lines offer easy commuting even without a car. In the immediate vicinity of the house, there are forests and cycling paths, which will appeal to nature lovers, sports enthusiasts, or those who enjoy walks with their four-legged friends.

This property is suitable for those looking for modern living with plenty of natural light and comfort. The apartment has an energy efficiency label B, which means it is energy-efficient and contributes to lower heating costs. Heating and hot water in the house are provided by a central gas condensing boiler. The living room is heated by electric underfloor heating with regulation via a room digital thermostat.

If you are interested in viewing the offered property, do not hesitate to contact me through messages on this real estate website. I will be happy to provide you with further information and arrange a viewing appointment with you. I look forward to your message and potential cooperation!

Property Characteristics

Listing ID819323
Layout2+kk
Available from04/01/2024
Floor1
Building typeOther
Užitná plocha47
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Additional information

Terrace/deck: 135 m²
Parking
Front garden 136 m²
Pets are welcome
Wheelchair accessible
Lift
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transportZbůch,náměstí
🚶 431 m (5 min)
Post officeZbůch
🚘 716 m (2 min)
ShopJIP
🚘 4,276 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 6,924 m (9 min)
RestaurantBrusel
🚘 3,229 m (5 min)
PharmacyU Zlatého hada
🚘 3,286 m (5 min)
SchoolZákladní škola
🚘 1,021 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Zbůch
🚶 789 m (9 min)
Sports fieldSokolovna Nyrany
🚘 6,502 m (8 min)
Playground
🚘 1,041 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.