Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 70 m² without real estateVokáčova, Prague - Michle

Reserved
Vokáčova, Prague - MichlePublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Garage • Cellar 1 m²
PriceCZK 7,750,000


Výjimečná příležitost! Nabízíme Vám prostorný a moderní byt 3+kk v osobním vlastnictví, v klidné lokalitě na Praze 4, jen pár kroků od stanice metra Budějovická. Metrem jste na Muzeu za 10 minut. Byt se nachází ve 3. nadzemním patře (druhé patro).

Tento byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2015, při které byly vybourány všechny příčky a umakartové jádro, což umožnilo vytvoření optimální dispozice pro pohodlný život. V bytě je mnoho chytře vymyšlených úložných prostorů a vestavěných skříní. Elektrické rozvody byly kompletně vyměněny. Obývací pokoj je veliký s plně vybavenou kuchyňskou linkou a spotřebiči. Orientace obývacího pokoje a kuchyně na jih zajišťuje dostatek slunečního svitu po celý den, což vytváří příjemnou atmosféru pro vaši rodinu a hosty. Při velkých vedrech je možné využít nově instalované venkovní žaluzie. Vnitřní součástí bytu je i komora, kam se vejdou dvě kola a mnoho dalšího sportovního vybavení a úložného prostoru. Moderní interiérové dveře a dřevěná plovoucí podlaha dodávají bytu elegantní vzhled. V koupelně a na toaletě je keramická dlažba. Měsíční náklady pro čtyřčlennou rodinu jsou 7 400 Kč (celková suma za poplatky, fond oprav, teplo, teplou vodu, plyn a elektřinu). Byt se prodává plně zařízený a k nastěhování bude v lednu 2024.

K bytu náleží komora 1 m² na chodbě naproti bytu. V domě je bezpečně uzamykatelná kočárkárna pro uložení vašich kol, kočárků a odrážedel. K bytu lze po dohodě přikoupit garážové stání (33 m2) v 1. podzemním podlaží vedlejšího domu za cenu 850 000 Kč.

Celý dům prošel nedávnou renovací a je v optimálním stavu. Zateplení, nové stoupačky, výtah a rozvody elektřiny zajišťují efektivní a bezproblémový provoz. SVJ nemá žádný úvěr. V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost - školku, školu, obchody, polikliniku a další. Energetický štítek budova nemá, ale je plně zateplená. V domě a v SVJ je 23 bytů, sousedé jsou přátelští.

Exceptional opportunity! We offer you a spacious and modern 3+kk apartment in personal ownership, in a quiet location in Prague 4, just a few steps from Budějovická metro station.

This apartment underwent a complete reconstruction in 2015, during which all partitions and the cardboard core were demolished, allowing for the creation of an optimal layout for comfortable living. The electrical wiring has been completely replaced. The living room is large with a fully equipped kitchen and appliances. The orientation of the living room and kitchen to the south ensures plenty of sunlight throughout the day, creating a pleasant atmosphere for your family and guests. During hot weather, newly installed outdoor blinds can be used. The apartment also includes a storage room that can accommodate two bicycles and other sports equipment and storage space. Modern interior doors and wooden floating floors give the apartment an elegant look. The bathroom and toilet have ceramic tiles. The apartment is fully furnished and will be available for move-in in January 2024.

The apartment is located on the 2nd floor out of a total of 7. The apartment includes a 1 m² storage room in the hallway opposite the apartment. By agreement, a garage space in the 1st underground floor of the adjacent building can be purchased with the apartment.

The entire building has recently undergone renovation and is in optimal condition. Insulation, new risers, an elevator, and electrical wiring ensure efficient and trouble-free operation. In the vicinity of the apartment, you will find all civic amenities - kindergarten, school, shops, hospital, and more.

Property Characteristics

Listing ID816242
Layout3+kk
Available from31/01/2024
Floor2
Building typePrefab concrete
HeatingDistance
DesigneStandard
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 1 m²
Garage
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportZelená liška
🚶 277 m (3 min)
Post officePraha 4
🚶 479 m (6 min)
ShopUzeniny Melíšek
🚶 152 m (2 min)
BankFio banka
🚶 146 m (2 min)
RestaurantCoolna
🚶 95 m (1 min)
PharmacyDr. Max
🚶 121 m (1 min)
SchoolZŠ Praha 4, Bítovská
🚶 404 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Ohradní
🚶 753 m (9 min)
Sports fieldBalance Club Brumlovka
🚶 809 m (10 min)
Playground
🚶 301 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.