Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 67 m² without real estateUzbecká, Brno - Bohunice, Jihomoravský Region

Reserved
Uzbecká, Brno - Bohunice, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking
PriceCZK 5,360,000


Nabízím k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví s balkonem a sklepní kójí v Brně – Bohunicích. Okna bytu jsou orientována převážně na jih s krásným výhledem do vzrostlé zeleně. Byt se nachází v 7., nejvyšším podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. V okolí bytového domu najdete úplně vše, co je třeba (školka, škola, obchody, pod okny je dětské hřiště...) a velké množství parkovacích míst.

Podlahová plocha je 67 m2. Oproti jiným panelovým bytům má byt prostornou vstupní halu, ze které se vchází do všech ostatních místností. V hale je umístěna komora a vestavěná skříň. Byt je nevybaven, v původním, ale v hezky udržovaném, čistém a především funkčním stavu, je nově vymalován a jsou položeny nové koberce. Jádro je umakartové, toaleta a koupelna jsou samostatné místnosti. V pokojích se nachází zachovalé parkety zakryté kobercem. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Byt je sice v původním, ale velmi zachovalém stavu, kdy lze modernizaci posunout v čase a ihned bydlet. Měsíční poplatky jsou nízké.

Bohunice jsou populární brněnskou čtvrtí, kde došlo v poslední době k řadě renovací a zlepšení. Je žádanou lokalitou pro bydlení rodin i vytížených profesionálů. V dosahu řádu minut je areál Campus Square, který nabízí veškeré možné služby a sídlí zde atraktivní zaměstnavatelé a campus Masarykovy univerzity. V těsném sousedství je bohunická fakultní nemocnice. V blízkosti jsou jak zastávky MHD s rychlospojením do centra Brna, tak i rychlé napojení na dálnici D1. Lokalita splňuje vše, co byste očekávali od komfortního bydlení s dosahem veškerých služeb.

Byt prodáváme jako majitelé bez realitní kanceláře. Byt je bez zástavy či jiného omezení, je možné jej financovat hypotečním úvěrem. Volný je ihned. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat skrze zprávy.

Property Characteristics

Listing ID809129
Layout3+1
Available from24/10/2023
Floor7
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha67
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 266 m (3 min)
Post officeBrno 30
🚶 444 m (5 min)
ShopKulhánek & Drápal
🚶 294 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 1,912 m (4 min)
RestaurantNa Pískové cestě
🚶 271 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 371 m (4 min)
SchoolZŠ Arménská
🚶 686 m (8 min)
KindergardenUzbecká 30
🚶 302 m (4 min)
Sports field
🚶 478 m (6 min)
Playground
🚶 276 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.