Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 82 m² without real estateDědinova, Prague - Chodov

Dědinova, Prague - ChodovPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 4 m² • Loggia 6 m²
PriceCZK 7,750,000


Hledáte ideální bydlení se skvělou polohou na metru a jen pár kroků od Kunratického lesa? Nabízíme prostorný světlý byt v Praze na Chodově s dispozicí 3+kk, s velkorysým obývacím prostorem a v rámci lokality nadstandardní podlahovou plochou 82 m2, který je k dispozici k okamžitému nastěhování.

Spojují se tu všechny výhody výborné dostupnosti, příjemného klidného místa plného zeleně a výborné občanské vybavenosti na jednom z nejlépe udržovaných a revitalizovaných sídlišť. Centrum Prahy je metrem C dosažitelné za pouhých 17 minut.

Byt v 7. patře (8. NP) byl kompletně rekonstruován podle architektonického návrhu studia Čermák design. Původní vnitřní stěny byly strženy a byly postaveny nové, odpovídající současným potřebám. K bytu byla přikoupena část společné chodby, z níž vzniklo zádveří a praktická komora. Byt díky tomu patří k největším v dané oblasti. V srpnu 2023 byl celý byt před prodejem vymalován.

Byt má tři hlavní místnosti: obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem (31 m2, JV strana), ložnice a dětský pokoj (každý 13 m2, SZ strana). Ty jsou doplněny spojovací chodbou, koupelnou, záchodem, komorou, předsíní (prostor pro pračku a pracovní kout) a zasklenou lodžií.

Velkou výhodou největší místnosti je pás oken po celé délce balkónové strany, díky němuž je byt plný světla. Uprostřed místnosti stojí pracovní pult s velkým úložným prostorem a s plochou určenou pro umístění širokoúhlé obrazovky. Prostor pod oknem a jednu stěnu obývacího pokoje vyplňují na míru vyrobené knihovny, které lze snadno upravit dle dalšího využití. K dispozici je plynový sporák, elektrická trouba Bosch, myčka AEG a velká lednice Electrolux.

Společenský prostor bytu je od zbytku domácnosti oddělen elegantními posuvnými dveřmi z masivu. Z masivního dřeva jsou na míru vyrobené také ostatní obložkové dveře v bytě, stejně jako skříně po celé délce jedné strany ložnice. Další úložné prostory nabízejí vestavěné skříně v ložnici, na chodbě a v předsíni, kde je velký botník po celé výšce jedné stěny. Vstup do bytu chrání bezpečnostní dveře Kavan.

K bytu patří klasický sklep. Dostupný je vysokorychlostní internet všech tří velkých operátorů. Parkování je bezplatné a bez modrých zón v okolí domu.

Byt je družstevní, družstvo právě jedná o možnosti převodu do osobního vlastnictví. Družstvo je malé, zahrnuje 45 bytových jednotek a dlouhodobě je dobře spravováno s řádným hospodařením. Celý dům byl zrekonstruován, zateplen, v letošním roce byla kompletně opravena střecha, osazuje se fotovoltaika.

Lokalita nabízí řadu školek, škol, dětských a sportovních hřišť, institucí i zdravotnických zařízení a mimořádné nákupní zázemí obchodního centra Westfield Chodov. Kunratický les je doslova pár kroků od domu a najdete v něm běžecké tratě, cyklostezky i dostatek místa pro dlouhé klidné procházky a relaxaci.

Nabídka není určena pro realitní kanceláře.

Property Characteristics

Listing ID802793
Layout3+kk
Available from17/09/2023
Floor8
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha82
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete

Additional information

Basement: 4 m²
Lift
Loggia balcony: 6 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPetýrkova
🚶 311 m (4 min)
Post officePraha 414
🚶 566 m (7 min)
ShopPotraviny
🚶 59 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 680 m (8 min)
RestaurantRestaurace Maják
🚶 300 m (4 min)
PharmacyLékárna Medicentrum Praha
🚶 354 m (4 min)
SchoolScio
🚶 200 m (2 min)
Kindergarden
🚶 802 m (10 min)
Sports fieldFitness Chrpa
🚶 325 m (4 min)
Playground
🚶 86 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.