Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 95 m² without real estateNa Pomezí, Prague - Jinonice

Na Pomezí, Prague - JinonicePublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Terrace 15 m²
PriceCZK 14,000,000


Prodej krásného bytu 3+kk v nízkoenergetické novostavbě v Praze. Tento prostorný byt se nachází ve druhém patře třípatrové budovy s výtahem. Celková plocha bytu činí 95 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Telefonní číslo je na plachtě na balkóně. Nějak se totiž zdá, že nefunguje komunikace tady na serveru. Adresa je Na Pomezí 910/2. Je to sedmsedmdva sedmset osmset

Vstup do bytu vás přivítá chodbou, která vede do otevřeného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Velká třívrstvá okna zajišťují dostatek přirozeného světla a vytvářejí příjemnou atmosféru. Kuchyňský kout je plně vybaven (myčka,lednice,trouba,mikrovlná trouba, LED panel), což vám umožní okamžitě začít vařit své oblíbené pokrmy.

Dispozice bytu zahrnuje také dvě rosvětlené ložnice, které nabízejí dostatek soukromí a klidu. V jedné z ložnic je také vstup na terasu o rozloze 15 metrů čtverečních, kde si můžete vychutnat své ranní kávy nebo večerní posezení s přáteli. Byt je vybaven rekuperací, tedy není potřeby v zimních měsících větrat) K bytu náleží prostorná dvou-garáž s elektrickými vraty a policovým systémem. V garáži je také el. rozvod a zásuvky. V případě potřeby 3. a 4. místa k parkování je možno dokoupit parkovací stání před domem (viz foto), která je je možné zastřešit.

Budova je vybavena bezbariérovým přístupem, což znamená, že je vhodná i pro osoby se sníženou pohyblivostí.

Lokalita bytu je také velmi výhodná. Nachází se na adrese Na Pomezí 910/2 v Praze, což znamená, že máte veškerou občanskou vybavenost přímo na dosah. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, školy, školky a veřejná doprava.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte a kontaktujte mě prostřednictvím zpráv, abychom mohli domluvit prohlídku.

Sale of a beautiful 3+kk apartment in a low-energy new building in Prague. This spacious apartment is located on the second floor of a three-story building with an elevator. The total area of the apartment is 95 square meters, which guarantees enough space for comfortable living.

The entrance to the apartment welcomes you with a hallway that leads to an open living room with a kitchenette. Large triple-layer windows provide plenty of natural light and create a pleasant atmosphere. The kitchenette is fully equipped (dishwasher, refrigerator, oven, microwave, LED panel), allowing you to immediately start cooking your favorite meals.

The layout of the apartment also includes two well-lit bedrooms, offering plenty of privacy and tranquility. One of the bedrooms also has access to a terrace with an area of 15 square meters, where you can enjoy your morning coffee or evening gatherings with friends. The apartment is equipped with a ventilation system, so there is no need to ventilate during the winter months. The apartment also includes a spacious double garage with electric gates and shelving system. The garage also has electrical wiring and outlets. If needed, parking spaces 3 and 4 can be purchased in front of the house (see photo), which can be covered if needed.

The building is equipped with barrier-free access, which means it is also suitable for people with reduced mobility.

The location of the apartment is also very advantageous. It is located at Na Pomezí 910/2 in Prague, which means you have all the amenities within reach. Nearby, there are shops, restaurants, schools, kindergartens, and public transportation.

If you are interested in this property, do not hesitate to contact me through messages to arrange a viewing.

Property Characteristics

Listing ID802304
Layout3+kk
Available from13/09/2023
Floor2
Building typeOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha95
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 15 m²
Parking
Garage
Wheelchair accessible
Lift
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVidoule
🚶 1 m (0 min)
Post office
🚶 118 m (1 min)
ShopPanos
🚶 613 m (7 min)
BankmBank
🚶 564 m (7 min)
RestaurantTurnovská pivnice
🚶 551 m (7 min)
PharmacyDr. Max
🚶 571 m (7 min)
SchoolZákladní škola Tyršova
🚶 574 m (7 min)
Kindergarden
🚶 642 m (8 min)
Sports field
🚘 4,076 m (9 min)
Playground
🚶 501 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.