Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 115 m² without real estateKolejní, Prague - Dejvice

Reserved
Kolejní, Prague - DejvicePublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Balcony 5 m² • Cellar 5 m² • Terrace 24 m²
Monthly rentCZK 55,000

+ Service chargesCZK 10,500
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 2


Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený exkluzivní byt 4+kk o velikosti 115 m2, umístěný ve 4. NP rezidenčního bytového komplexu s krásným výhledem na Hradčany a Petřín na okraji prestižní čtvrti Hanspaulka v Praze Dejvicích.

Jedná se o velice klidnou lokalitu s vynikající dopravní dostupností s rychlým spojením do centra Prahy a na letiště (15 minut), pár minut chůze od stanice metra Dejvická a tramvajové zastávky Thákurova.

Dispozice:

Luxusní byt se 2 samostatnými vstupy, které umožňují využít jednu část bytu jako samostatnou kancelář, popřípadě jako vstup pro hosty s vlastním sociálním zázemím. Byt je rozdělen na dvě ložnice s vlastní en-suit koupelnou (jedna s vanou a jedna se sprchovým koutem), velkorysý klimatizovaný obývací pokoj s podlahovým vytápěním s jídelnou a přístupem na terasu (22 m2) orientované do profesionálně udržovaného zeleného vnitrobloku s privátním dětským hřištěm, plně vybavená průchozí kuchyň, třetí ložnice, samostatná koupelna (sprchový kout, toaleta), toaleta pro hosty s prádelní komorou a dvě vstupní haly.

Z hlavní ložnice je přístup na terasu, z druhé ložnice na samostatný balkón (5 m2). Dostatek úložného prostoru zabezpečují vestavěné skříně zhotovené na míru, které se nacházejí v jedné ze vstupních hal a v hlavní ložnici.

Součástí vybavení je pračka, dvoulůžko v ložnici, noční stolky, a další nábytek jako sedací souprava a jídelní stůl se židlemi. Okna jsou vybavena elektrickými předokenními žaluziemi. Samozřejmostí jsou bezpečnostní dveře.

Díky své jedinečné dispozici je z bytu vidět na všechny strany do příjemné zeleně. Hlavní obytná část je orientovaná na jihozápad. Velkou předností tohoto bytu je soukromí, byt se totiž rozkládá na celém 4. patře viladomu.

Okolí je velmi klidné s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Veškeré mezinárodní školy a školky jsou v této lokalitě bohatě zastoupeny (Riverside School, Prague British International School, International School of Prague).

Měsíční nájemné činí 55.000,- Kč + 12.500,- Kč zálohy na služby včetně elektřiny, 2x vratná jistota předem.

K bytu je možné navíc pronajmout dvě parkovací stání každé za 3.000,- Kč / měsíčně a zděný sklep (5 m2) za 900,- Kč / měsíčně.

I offer for long term rent partly furnished exclusive apartment 4 + kk of 115 m2, located in 4. NP of a residential apartment complex with a beautiful view of Hradčany and Petřín on the outskirts of the prestigious Hanspaulka district in Prague Dejvice.

It is a very quiet location with excellent transport accessibility with fast connections to the center of Prague and the airport (15 minutes), a few minutes walk from Dejvicka metro station and Thákurova tram stop.

Layout:

Luxury apartment with 2 separate entrances, which allows to use one part of the apartment as a separate office or as a guest entrance with its own bathroom. The apartment is divided into two bedrooms with en-suite bathrooms (one with bath and one with shower), a generous air-conditioned living room with underfloor heating and dining area and access to a terrace (22 m2) facing a professionally maintained green courtyard with a private children's playground, fully equipped pass-through kitchen, third bedroom, separate bathroom (shower, toilet), guest toilet with laundry closet and two entrance halls.

The master bedroom has access to the terrace, the second bedroom to a separate balcony (5 m2). Plenty of storage space is provided by custom-made built-in wardrobes located in one of the entrance halls and in the master bedroom.

The furnishings include a washing machine, a double bed in the bedroom, bedside tables, and other furniture such as a sofa and dining table and chairs. The windows are equipped with electric roller blinds.

Thanks to its unique layout, the apartment has a view of the pleasant green area on all sides. The main living area is oriented to the south-west. The great advantage of this apartment is privacy, because the apartment extends over the entire 4th floor of the villa house.

The neighborhood is very quiet with all amenities within walking distance. All international schools and kindergartens are well represented in this location (Riverside School, Prague British International School, International School of Prague).

Monthly rent is 55.000,- CZK + 12.500,- CZK deposit for utilities including electricity, 2x refundable security deposit in advance.

In addition to the apartment can be rented two parking spaces each for 3.000,- CZK / month and a brick cellar (5 m2) for 900,- CZK / month.

Property Characteristics

Listing ID801780
Layout4+kk
Available from01/10/2023
Floor4
EPCC - Úsporná
Užitná plocha115
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Balcony: 5 m²
Basement: 5 m²
Garage
Terrace/deck: 24 m²
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportThákurova
🚶 265 m (3 min)
Post officePraha 6
🚘 1,131 m (3 min)
ShopMinimarket
🚶 383 m (5 min)
BankPPF banka
🚶 474 m (6 min)
RestaurantAkademická restaurace při Masarykově koleji
🚶 262 m (3 min)
PharmacyLékárna Studentský dům
🚶 523 m (6 min)
SchoolZákladní škola a mateřská škola Bílá
🚶 308 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Duhovka
🚶 546 m (7 min)
Sports fieldFitness Kuláťák
🚘 1,608 m (4 min)
Playground
🚶 136 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.