Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 5+kk • 157 m² bez realitkyRévová, Prague - Strašnice

Révová, Prague - StrašnicePartially equipped
Monthly rentCZK 45,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000
+ Vratná kauceCZK 45,000


Nabízíme k pronájmu prostorný byt v nově zrekonstruované rodinné vile v prvním nadzemí. Byt má prostornou halu, 4 samostatné ložnice (jedna s balkónem), komoru a velký obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní. Na obývací pokoj navazuje terasa s rozlohou 50m2. Dvě koupelny (vana, 2 sprchy, 3 umyvadla) a samostatné wc s bidetem. Je možné využít i společnou zahradu. Byt má dřevěné podlahy a vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru. K bytu náleží dvě parkovací stání v garáži a sklepní kóje. Tram, bus 5min chůze, metro Strasnicka 8min. K dispozici od 1/12/2017. Stále probíhají na nemovitosti finální úpravy.

We offer for rent spacious newly reconstructed appartment in a vila on the first floor. The app has large entry hall, 4 separate bedrooms (one with balcony), storeroom, 2 bathrooms (2 showers, one tube, 3 wash basins), separate toilet and large living room connected with dining room. The living room is connected with 50m2 terrace and possibility to enter garden. Wooden floors and wardrobes in the appartment. 2 parking spaces in the garage. Tram, bus 5mins away, metro A Strasnicka 8mins. Available from Dec 1st 2017. Final works still taking place currently.

Property Characteristics

Listing ID493459
Layout5+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space157
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCB

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.