Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1755 m² without real estateFrýdlant nad Ostravicí - Nová Ves u Frýdlantu nad Ostravicí, Moravskoslezský Region

Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves u Frýdlantu nad Ostravicí, Moravskoslezský RegionPublic transport 4 minutes of walking
PriceCZK 2,950,000


Na prodej nabízím jedinečný pozemek v klidné lokalitě Frýdlantu nad Ostravicí. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají své vlastní místo na stavbu vysněného domova.

Pozemek se nachází na adrese undefined 140, a nabízí rozlohu 1755 metrů čtverečních. Jeho výhodou je skvělá poloha v tiché části města, která zajišťuje klid a soukromí. Zároveň je však dostatečně blízko veškeré občanské vybavenosti, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace.

Díky svému typu pozemku, který je určen pro bydlení, zde máte možnost vytvořit si svůj vysněný domov přesně podle svých představ. Můžete si zde postavit rodinný dům nebo vilu, která bude vyhovovat všem Vašim potřebám a přání.

Pozemek je v osobním vlastnictví, což znamená, že nemusíte řešit žádné komplikace s nájemníky nebo spoluvlastníky. Můžete si zde tedy vytvořit svůj vlastní klidný a harmonický domov.

Díky své rozloze máte dostatek prostoru pro zahradu, terasu, bazén nebo jakýkoliv jiný prvek, který byste si přáli. Vaše děti budou mít dostatek prostoru pro hrátky a vy si budete moci užívat relaxaci na čerstvém vzduchu.

Pokud máte zájem o tuto jedinečnou nemovitost, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rád Vám poskytnu další informace, odpovím na Vaše dotazy a domluvím prohlídku pozemku. Těším se na Vaši zprávu a na setkání s Vámi.

Property Characteristics

Listing ID801342
Available from07/09/2023
Plot typeBuilding
Plocha 1,755
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportFrýdlant nad Ostravicí, Nová Ves, mateřská škola
🚶 395 m (5 min)
Post officeFrýdlant nad Ostravicí
🚘 1,851 m (3 min)
ShopInva
🚘 1,726 m (3 min)
RestaurantRS Budoucnost
🚶 687 m (8 min)
PharmacyDr.Max
🚘 2,028 m (3 min)
School
🚶 802 m (10 min)
KindergardenMateřská škola Pstruží
🚘 5,668 m (9 min)
Sports field
🚘 1,671 m (4 min)
Playground
🚶 678 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.