Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 78 m² without real estateHolýšovská, Prague - Stodůlky

Holýšovská, Prague - StodůlkyPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Balcony 14 m² • Cellar 6 m²
PriceCZK 11,750,000


V tomto úžasném bytě můžete zažít moderní bydlení v jedinečném prostředí, které se nachází kousek od národní přírodní památky Dalejský profil, chráněného území Prokopského údolí a Centrálního parku Prahy 13. Zde se dá zapomenout na všední starosti a užívat si klidného života.

Máme tu ideální kombinaci přírody a pohodlí městského života. Prokopské údolí je plné zajímavých míst k procházkám s naučnou stezkou, malebnými jezírky, lomy a skalními útvary. Centrální park, který je oblíbeným místem pro volnočasové aktivity, nabízí možnosti jako jízda na kole, bruslení nebo běhání po značených trasách. V létě si můžete odpočinout na lavičkách nebo si zahrát minigolf.

Jedním z hlavních benefitů této lokality je výborná dostupnost. Stanice metra Luka je vzdálená jen krátkou 7 minutovou procházkou a také zde najdete autobusové zastávky (Vackova, Luka, Amforová). Pokud máte v plánu cestovat osobním vozem, oceníte výhodnou polohu s rychlým přístupem na Pražský okruh a dálnici D5. A navíc, letiště Václava Havla Praha je dosažitelné jen kousek odtud.

Ale teď k bytu samotnému. Nabízím prostorný byt 3+kk s celkovou plochou 78 m² v 9. patře novostavby, která má pouze 5 let. Tento byt vám poskytne moderní pohodlí. K bytu patří také balkon o rozloze 14 m², dvě garážová stání a dva sklepy (3.1m2 a 2.8m2).

Byt má orientaci na západ a disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelnou (29 m²). Dále se zde nacházejí dvě velké ložnice (15 m² a 13 m²), koupelna s vanou a WC, samostatné WC s umyvadlem. V koupelně je také místo pro pračku a susičku.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, dětských hřišť, obchodů a restaurací.

Pokud hledáte byt, který vám nabídne moderní pohodlí v prostředí přírody a klidu, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

In this fantastic apartment, you can experience modern living in a unique environment located just a stone's throw away from the national natural monument Dalejský profil, the protected area of Prokopské údolí, and Prague 13's Central Park. Here, you can forget about everyday worries and enjoy a peaceful life.

We have the perfect blend of nature and urban comfort here. Prokopské údolí offers numerous fascinating spots for walks, with an educational trail, picturesque ponds, quarries, and rock formations. Central Park, a popular place for leisure activities, provides opportunities for cycling, rollerblading, and jogging along marked trails. In the summer, you can relax on benches or enjoy a game of mini-golf.

One of the main advantages of this location is its excellent accessibility. Luka metro station is just a short 7-minute walk away, and you'll also find bus stops nearby (Vackova, Luka, Amforová). If you plan to travel by car, you'll appreciate the convenient location with quick access to the Prague Ring Road and the D5 highway. Furthermore, Václav Havel Prague Airport is just a stone's throw away.

Now, let's talk about the apartment itself. I'm offering a spacious 2-bedroom (3+kk) apartment with a total area of 78 m² on the 9th floor of a new building, which is only 5 years old. This apartment provides modern comfort and includes a 14 m² balcony, two garage parking spaces, and two storage rooms (3.1m2 and 2.8m2).

The apartment is west-facing and features a spacious living room with a kitchenette and dining area (29 m²). Additionally, there are two large bedrooms (15 m² and 13 m²), a bathroom with a bathtub and a toilet, and a separate toilet with a sink. The bathroom also has space for a washing machine and dryer.

In the vicinity of the apartment, you'll find all the amenities you need, including schools, kindergartens, playgrounds, shops, and restaurants.

If you're looking for an apartment that offers modern comfort in a natural and tranquil setting, don't hesitate to contact me for more information or to arrange a viewing.

Property Characteristics

Listing ID800618
Layout3+kk
Available from03/09/2023
Floor9
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha78
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 14 m²
Lift
MHD 4 minutes on foot
Basement: 6 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportHolýšovská
🚶 334 m (4 min)
Post officePraha 515
🚘 1,335 m (3 min)
ShopAlbert
🚶 655 m (8 min)
BankČSOB
🚶 611 m (7 min)
RestaurantKang Bei
🚶 666 m (8 min)
PharmacyLuka
🚶 667 m (8 min)
SchoolZŠ Trávníčkova
🚶 339 m (4 min)
KindergardenMŠ Paletka
🚶 744 m (9 min)
Sports fieldReinders MMA
🚶 662 m (8 min)
Playground
🚶 207 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.