Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 4+1 • 122 m² without real estateNové domy, Prague - Přední Kopanina

Nové domy, Prague - Přední KopaninaPublic transport 5 minutes of walking • Parking • Terrace 23 m²
PriceCZK 13,990,000


Poslední dům k prodeji! Rodinný dům C v Rezidenci Nové Domy - dispoziční řešení 4+kk / 4+1, užitná plocha 122 m2, zahrada 192 m2, pozemek 340 m2. Orientace oken v kombinaci severní strany (příjezd k domu) a jihu (zahrada) zaručuje velice příjemné světlo během celého dne. Přímo před domem dále najdete dvě krytá venkovní parkovací stání. Dům je kompletně stavebně dokončen ve standardu Elite (kuchyňská linka není zahrnuta). K nastěhování ihned! Komorní projekt skýtající pouze 6 rodinných domů v oploceném privátní prostředí.

Při výběru standardů u tohoto projektu jsme opravdu mysleli na vše a celý koncept bude realizován v nadstandardním provedení - příprava pro krb, klimatizaci a inteligentní domácnost, příprava kapsy pro venkovní žaluzie, přístřešky pro auta, vstupní brány, chodníky, ploty, kvalitní fasádní obklady a dlažba v imitaci dřeva, kompletní venkovní úpravy (trávník, keře, zeleň). Plus každý dům bude mít zcela separátní napojení na vodu, plyn a elektřinu.

Šest rodinných domů v Praze 6 - Přední Kopanině jsou ideální volbou pro každého, kdo touží strávit život v tichém prostředí obklopeném krásnou přírodou, aniž by se přitom musel vzdát příležitostí a lákadel, které nabízí život v Praze. Zájemcům v této vyhledávané lokalitě nabízíme bydlení v privátní luxusním komplexu na ulici Nové domy. Dispozice 4+1 uspokojí i náročné zájemce o rodinné bydlení. Ke každému domu patří kryté parkovací stání pro dva automobily a krásná zahrádka kde můžete trávit volný čas a relaxovat se svou rodinou. Zázemí komplexu doplňuje společný altánek, kde se můžete setkávat se svými sousedy a přáteli. Ulice Nové domy se nachází vedle Kopaninského potoka s dřevěným můstkem, který svádí k romantickým procházkám.

Lokalita Přední Kopanina je jednou z nejklidnějších částí Prahy 6. Obec je obklopena zelení a přírodou a nedaleko se rozkládá přírodní park Divoká Šárka, který je ideálním místem pro rekreaci a relax. Zároveň zde najdete dětské hřiště, přírodní bazén, dvě restaurace a obchod. Jen jeden kilometr od vašeho budoucího domova se nachází připojení na dálnici D7, která zajistí vynikající dopravní dostupnost do Prahy i na letiště Václava Havla. Do centra Prahy se z Přední Kopaniny dostanete během několika málo minut s pomocí dvou autobusových linek 161 a 312, které vás dovezou na stanici metra A Bořislavka. V 3,5km vzdálených Nebušicích se nachází Mezinárodní škola. Bydlení v lokalitě Přední Kopanina nabízí zdravý život v lůně přírody, kde mohou vaše děti vyrůstat v klidu a bezpečí, zároveň však také komfort vyplývající z blízkosti hlavního města.

Property Characteristics

Listing ID795718
Layout4+1
Available from03/08/2023
ConditionNew-build
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha122
Fully furnishedUnfurnished
Plot space340
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 23 m²
MHD 3 minutes by car
Parking

What you will find nearby

Public transportPřední Kopanina
🚶 420 m (5 min)
Post officePraha 619
🚘 3,434 m (8 min)
ShopPrague The Style Outlets
🚘 2,333 m (6 min)
BankČSOB
🚘 3,824 m (9 min)
RestaurantU Housliček
🚶 614 m (7 min)
PharmacyZamzam
🚘 3,572 m (8 min)
SchoolStřední odborná škola civilního letectví
🚘 5,550 m (11 min)
Kindergarden
🚘 5,690 m (11 min)
Sports fieldBowling Modrá Stodola
🚘 4,854 m (9 min)
Playground
🚶 744 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.