Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateMoskevská, Prague - Vršovice

Moskevská, Prague - Vršovice
Monthly rentCZK 7,900

+ Service chargesCZK 2,600


Vzdušný byt v širším centru Prahy, 3 minuty chůze od tramvajové zastávky Vršovické náměstí, dále pak 7 minut tramvají na Náměstí míru (metro A) a 9 minut na I.P.Pavlova (metro C), dopravní dostupnost po celé Praze. Byt je ve 3. patře, okna jsou směrována do ulice vnitrobloku, byt je tedy velmi klidný. V bytě jsou dvě obytné místnosti, jedna průchozí a druhá neprůchozí, kumbál na oblečení nebo sportovní vybavení, předsíň s kuchyňskou linkou a koupelna s toaleto, koupelna je vybavená vanou a umyvadlem. V jedné obytné místnosti jsou na podlaze parkety, v druhé koberec, v předsíni lino a v koupelně dlažba. Jsou zde dvě plynová topná tělesa WAW, vodu ohřívá elektrický boiler, kuchyňská linka je vybavena plynovým sporákem s troubou. Byt je bez balkónu a sklepu, v bytě i ve společných prostorách je zakázáno kouřit. Velká zvířata nejsou povolena. Možnost zapůjčení nábytku zdarma.

Cena za byt / měsíc je 7.900,- + poplatky 600/os (úklid a osvětlení společných prostor, odvoz odpadu, vodné a stočné...) + elektřina a plyn cca 2000 (přepis na nájemníka - platí nájemník sám).

Při předání bytu a podpisu nájemní smlouvy je vybírána vratná kauce ve výši jednoho měsíčního nájemného (7,900 ,- ), zároveň i první splátka nájemného s poplatkem za služby (7.900,-+600,-/os).

comming soon

Property Characteristics

Listing ID79074
Layout2+kk
Floor3
Užitná plocha42
Fully furnishedUnfurnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.