Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • Small studio

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Small studio • 37 m² without real estateU Plynárny, Prague - Michle

U Plynárny, Prague - MichlePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 3,300
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 14,000


Pronajmu hezkou novou garsonku v novozástavbě s perfektním umístěním v blízkosti centra se zastávkami v blízkosti domu a pár metrů od zeleně. Byt má velkou koupelnu s oknem a vanou, velkými zrcadlovými skříněmi a hezkou kuchyní se sklokeramickou deskou a velkou lednicí. V bytě se nesmí kouřit. Zvířata nejsou povolena. Hledáme slušné, pohodové a solventní lidi, kteří platí nájem včas. Byt nemá balkon. Za domem je pak hezká společná zahrada s dětským hřištěm, venkovní posilovnou, lavičkami pro příjemné posezení a servisním místem pro rezidenty.

REZIDENCE BOHDALECKÉ KVARTETO v sobě snoubí bezprostřední blízkost lesoparku Bohdalecký vrch a před očima se měnící moderní michelskou čtvrť s vějířem občanských služeb a vynikající dopravní obslužností. V samém centru Prahy se ocitnete za pouhou čtvrthodinu, ale stejně tak se během minuty můžete oddat meditacím uprostřed zeleně bohdaleckého lesoparku, osázeného duby, lípami, jasany, habry, borovicemi a akáty, protkaného cyklostezkami a cestičkami s lavičkami a altány.

ČIDLO CO2

Hlídá koncentrace zdraví škodlivého oxidu uhličitého a těkavých látek (VOC), které se vypařují z nábytku či dětských hraček, tak aby nepřesáhly povolenou normu. Zajišťuje dostatečný přísun vzduchu.

FILTRY

Jsou nedílnou součástí rekuperační jednotky a slouží k zachytávání prachu a pylů, které volně poletují ve vzduchu.

OKNA S TROJSKLY

Ať už vám pod okny přejede tramvaj, nebo zavýskají děti z nedalekého hřiště, díky oknům s trojskly a perfektní obálce budovy neuslyšíte téměř nic.

ČERSTVÝ VZDUCH

Bez řízeného větrání s rekuperací je třeba větrat každé dvě hodiny, abyste dýchali čerstvý vzduch. Díky centrálně řízenému větrání s rekuperací nemusíte větrat, takže se vám do bytu nedostanou jarní alergeny, chladný vzduch v zimě ani prachové částice. Odpadnou vám proto istarosti s každodenním úklidem!

NOVOSTAVBA BOHDALECKÉ KVARTETO Hledáte nový domov, který splní vaše náročné požadavky na kombinaci moderního pohodlného bydlení se všemi nejnovějšími technickými vymoženostmi i designem na úrovni 21. století? A zároveň s bohatou zelení v nejbližším dosahu, byť v tepající moderní čtvrti? Pak váš sen změní ve skutečnost právě nový obytný komplex BOHDALECKÉ KVARTETO v Praze – Michli. Jméno objektu ve tvaru písmene L daly jednak čtyři z pláště vystupující prosklené věže, které připomínají klávesy, ale také konkrétní historie této lokality. V ulici U plynárny, kde je umístěno i BOHDALECKÉ KVARTETO, se totiž narodil Jan Kubelík, přezdívaný „houslový čaroděj z Michle“. Světoznámý houslista a skladatel, který ohromoval po léta diváky i nejslavnější koncertní síně po celém světě, právě zde spatřil světl

Property Characteristics

Listing ID790694
LayoutSmall studio
Available from01/05/2024
Floor2
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
Užitná plocha37
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingCentral

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportPlynárna Michle
🚶 98 m (1 min)
Post officePraha 45
🚘 1,130 m (2 min)
ShopProcházka
🚶 318 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 1,469 m (3 min)
RestaurantJídelna U plynárny
🚶 773 m (9 min)
PharmacyDr. Max
🚶 337 m (4 min)
SchoolSOU Ohradní
🚘 1,566 m (3 min)
KindergardenMŠ Na Sychrově
🚘 884 m (3 min)
Sports fieldKurty Montáže
🚘 841 m (2 min)
Playground
🚶 269 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.