Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 56 m² without real estateFrenštátská, Příbor, Moravskoslezský Region

Frenštátská, Příbor, Moravskoslezský RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking • Balcony 2.5 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 1,765,000


Dobrý den. Prodáváme družstevní byt situovaný v 3.NP (z celkem 4.NP) v cihlovém domě o dvou vchodech v centru města Příbor. Dům je po kompletní revitalizaci. Byt, dispozice 2+1, je v původním, ovšem velmi zachovalém stavu, po celou dobu užívání byl s pečlivostí udržován. Je vhodný i k okamžitému nastěhování a užívání, protože je prodáván včetně fungujícího vybavení (automatická pračka, sušička prádla, myčka nádobí, el. trouba, plyn. varná deska, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, televize a nábytek, viz. reálné fotografie). Koupelna je vybavena sprchovacím koutem. Velikost podlahové plochy bytu je 52 m2, + balkón 2.52 m2, + sklep 2 m2. Teplo je dodáváno dálkově, ohřev vody zajišťuje zánovní bojler, zastínění místností zajišťují okenní interiérové žaluzie a případný stín na balkóně výsuvná markýza. Mimo sklep je v domě k dispozici i kolárna. Okolí domu od komunikací a parkovacích míst odděluje zelená oáza s trávníky a stromy. Adresa se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti domu je mateřská škola, poblíž základní škola a gymnázium. Daleko se nechodí ani na autobus a do obchodu. Dojezdové vzdálenosti vozidlem do Frýdku Místku a Nového Jičína 15 min., do Ostravy 30 min., a do 10 min. jste na letišti v Mošnově. Byt nelze převést do osobního vlastnictví. Zajištěny právní služby i zprostředkování financování koupě bytu.

Property Characteristics

Listing ID786734
Layout2 bedroom
Available from18/09/2023
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha56
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipCooperative
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony: 2.5 m²
Parking
Basement: 2 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPříbor, u škol
🚶 151 m (2 min)
Post officePříbor
🚶 292 m (4 min)
ShopCoop
🚶 260 m (3 min)
BankKomerční banka, a.s.
🚶 378 m (5 min)
RestaurantU Freuda
🚶 307 m (4 min)
PharmacyDr.Max
🚶 297 m (4 min)
SchoolZákladní škola Příbor, Jičínská
🚶 212 m (3 min)
KindergardenMŠ Kopřivnice, Česká
🚘 7,317 m (11 min)
Sports fieldMěstská sportovní hala
🚶 172 m (2 min)
Playground
🚶 171 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.