Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House to rent 5+kk • 138 m² without real estateKecova, Prague - Stodůlky

Kecova, Prague - StodůlkyPartially equipped • Parking • Garage • Terrace 18 m²
Monthly rentCZK 55,000

+ Service chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 116,000


Krásná stylově dokončená novostavba rodinného domu v nadstandardním provedení na metru v exkluzivní lokalitě Britské čtvrti. Jistě potěší nízké náklady na energie - energeticky úsporný dům kategorie PENB B a 0 poplatky za správu, levnější bydlení, než v mnohých pražských bytech.

K domu náleží vzrostlá udržovaná zahrada, vlastní garáž, parkovací stání. Dispozice: šatna se saunou, technická místnost, komora, prostorný obývací pokoj s velkoryse řešeným kuchyňským koutem, dvě ložnice, dva pokojíky, jež poskytují dostatečný prostor pro všechny členy rodiny a plně uspokojí pestré volnočasové aktivity v pohodě domova.

Komfort bydlení ve městě na metru, jež nabízí aktivní život, se dokonale snoubí s požitkem z klidného bydlení s vlastní zahradou v uzavřeném areálu luxusních rodinných domků.

Pohodlnou pěší dostupnost na metro B (7 minut pěšky) ocení zejména ti, kteří nechtějí být nutně závislí na autě. Lokalita nabízí nadstandardní občanskou vybavenost. V okolí najdete celé spektrum obchodů (Billa, Globus, Makro, drogerie DM, IKEA, Jysk, Mountfield, Datart, Baumax a mnoho dalších), kavárny, vinotéku, restauraci Kolkovna, Suši bar, salátový bar, Pizerie, Tuto Bistro, La Zmrzka aj., MŠ, ZŠ, posilovnu Form Factory, která skýtá řadu dalších sportovních aktivit (jóga, Zumba aj.), venkovní posilovnu, krásné dětské hřiště, cyklostezku. Pokud si večer vzpomenete, že vám něco chybí, zachrání vás hypermarket TESCO, který je 7 minut pěšky v nákupním centru Homepark. Pět minut autem OC Zličín s řadou obchodů, saunovým světem, bowlingem či multikinem.

Britská čtvrť se neustále rozvíjí a zdokonaluje co do občanské vybavenosti i zeleně. Jde dlouhodobě o nejúspěšnější rozvíjející se lokalitu. Buduje se nádherný nový park, mateřská škola a multifunkční hřiště. Blízkost letiště (13 min. autem) je příjemná pro náruživé i občasné cestovatele, případně nabízí další nákupní příležitosti outletu v jeho blízkosti. Pokud preferujete cesty na chatu, chalupu či výlety, nic vás nebude zdržovat. Do pěti minut jste na městském obchvatu a hurá ven z města.

Genius loci nabízí nadstandard bydlení na prestižní adrese v lokalitě Britská čtvrť. Dům nabízí řadu nadstandardů v provedení, např. podlahové krytiny, obklady koupelny, WC, předsíně, chodby a technické místnosti; sanitární keramika, sprchový kout, či baterie v koupelně a na toaletách, el.rozvody a datové kabely a zásuvky, interiérové dveře v nadstandardu, zkultivovaná zahrada, ...). Vybavení je k diskuzi.

Zkrátka vysoká kvalita bydlení za rozumnou cenu na prestižní adrese v exkluzivní moderní pražské čtvrti!

Luxury 5 rooms house at prestigous location on metro station Stodůlky (just 7 minutes walking distance). The house is a new construction with a high quality standards and with a high energy efficiency (B certificate).

The house has very nice garden, one own parking slot in garage and one in front of the house.

At the ground floor is situated a sauna in a separed room, WC in a separate room, corridor and spatious living room with a kitchen.

At the first floor, you can use 4 rooms and bathroom with bath tube, shower, two sinks and WC.

Perfect location in silent part of the City. Beutiful compound with a variety of super and hypermarkets and shopping parks (Billa, Metro, Tesco, Globus, Albert), IKEA, schools, playgrounds and other services.

Prague International Airport is just up to 15 minutes by car. A highway to Pilsen and Germany and Prague bypass (all directions) is just 5 minutes far.

Property Characteristics

Listing ID753362
Layout5+kk
Available from28/02/2023
ConditionNew-build
Building typeLow Energy
AgeUp to 10 years
Užitná plocha138
Fully furnishedPartly
Plot space220
Floor2
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious

Additional information

Terrace/deck: 18 m²
Garage
Parking
MHD 6 minutes by car

What you will find nearby

Public transport
\uD83D\uDEB6 665 m (8 min)
Post officeZásilkovna
\uD83D\uDEB6 667 m (8 min)
ShopBilla
\uD83D\uDEB6 585 m (7 min)
BankČSOB
\uD83D\uDE98 2,080 m (6 min)
RestaurantBartga bistro
\uD83D\uDEB6 529 m (6 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDE98 1,425 m (5 min)
SchoolZákladní škola Kuncova
\uD83D\uDE98 1,053 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 932 m (3 min)
Sports fieldBA Sparta Praha
\uD83D\uDEB6 829 m (10 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 502 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.