Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 40 m² without real estateNad Vápenkami, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Nad Vápenkami, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 13,000Save CZK 1,000CZK 14,000

+ Utility chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 20,000


Novostavba 2+kk s parkováním, klimatizací a velkou zahradou. Nabízíme k pronájmu krásný světlý byt 2+kk v klidné lokalitě Kladno - Kročehlavy. Jedná se o kompletně nově zrekonstruovaný byt v 1. patře bytového domu. V bytě jsou nová plastová okna se žaluziemi, nové podlahy, štuky, veškeré instalace, sádrokartonové stropy s LED osvětlením, nová, moderní kuchyňská linka se sklokeramickou deskou. Vytápění a klimatizace s dálkovým ovládáním jsou zajištěny pomocí tepelného čerpadla - velmi nízké náklady na provoz. Ohřev teplé vody je zajištěn pomocí bojleru v bytě. K domu náleží oplocená zahrada cca 900 m2 s možností parkování uvnitř objektu. V letní sezoně možnost využití bazénu. Byt je okamžitě k dispozici. Menší zvíře není problém. Výborné spojení s Prahou.

Newly built 2+kk with parking, air conditioning and a large garden. We offer for rent a beautiful bright apartment 2+kk in a quiet location Kladno - Kročehlavy. It is a completely newly renovated apartment on the 1st floor of an apartment building. The apartment has new plastic windows with blinds, new floors, stucco, all installations, plasterboard ceilings with LED lighting, a new, modern kitchen unit with a glass ceramic plate. Heating and air conditioning with remote control are provided by a heat pump - very low operating costs. Hot water heating is provided by a boiler in the apartment. The house has a fenced garden of about 900 m2 with parking inside the building. In the summer season there is the possibility of using the pool. The apartment is immediately available. A smaller animal is not a problem. Excellent connection with Prague.

Email:

Tel:

Property Characteristics

Listing ID749519
Layout2+kk
Available from02/01/2024
Floor2
EPCB - Velmi úsporná
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha40
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

Additional information

Parking
MHD 4 minutes on foot
Front garden 900 m²
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportKladno, Kročehlavská
🚶 301 m (4 min)
Post officeKladno 1
🚘 1,490 m (3 min)
ShopCoop
🚘 1,008 m (3 min)
BankAir bank
🚘 1,678 m (3 min)
RestaurantZahradní restaurant Kladenské divadélko
🚘 1,418 m (3 min)
PharmacyBenu
🚘 1,678 m (3 min)
SchoolZákladní škola
🚶 401 m (5 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 1,136 m (2 min)
Sports field
🚘 1,261 m (3 min)
PlaygroundŠkolní hřiště
🚶 396 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.