Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 57 m² without real estateJižní, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

Reserved
Jižní, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Cellar 2 m² • Loggia 3 m²
Monthly rentCZK 11,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 25,000


Nabízím k pronájmu slunný byt 2+1 s lodžií na ulici Jižní 10, Ostrava Jih, s úžasným okolím na procházky a vyžití blízko přírody a Bělského lesa. Byt se nachází v nízké zástavbě po revitalizaci, 4.NP/4.NP, bez výtahu, ve velmi klidné lokalitě. V blízkosti všechny náležitosti moderního bydlení.

Byt disponuje velkou kuchyní, průchozí s obývacím pokojem, oddělenou posuvnými skleněnými dveřmi. Dále v bytě naleznete prostornou koupelnu.

V bytě zůstává skříň v předsíni a také velká úložná skříň v ložnici.

Po domluvě lze v bytě ponechat lednici i pračku společně s manželskou postelí. V bytě je zavedené optické internetové připojení. K dispozici také prostorná sklepní kóje.

Nájem činí 11.000,-Kč + (cca 4.000,-Kč pro dva za energie a služby). Vratná kauce 25.000,-Kč. Byt je nově vymalovaný. Na Vaše otázky Vám rád odpovím. Těším se na prohlídku s Vámi.

I offer for rent a sunny 2+1 apartment with a loggia on Jižní 10, Ostrava South, with amazing surroundings for walks and activities near nature and Bělský forest. The apartment is located in a low building after revitalization, 4th floor/4th floor, no elevator, in a very quiet location. Close to all the essentials of modern living.

The apartment has a large kitchen, through with the living room, separated by sliding glass doors. In addition, the apartment has a spacious bathroom.

The apartment remains a wardrobe in the hallway and also a large storage cupboard in the bedroom.

Upon agreement, the refrigerator and washing machine can be left in the apartment together with the double bed. The apartment has a fibre optic internet connection. There is also a spacious cellar.

The rent is 11.000,-CZK + (4.000,-CZK for two for utilities and services). Deposit 25.000,-CZK. The apartment is newly painted. I will be happy to answer your questions. I look forward to seeing you.

Property Characteristics

Listing ID747772
Layout2 bedroom
Available from01/12/2023
Floor4
Building typePrefab concrete
Užitná plocha57
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 3 minutes on foot
Loggia balcony: 3 m²

What you will find nearby

Public transportZábřeh
🚶 226 m (3 min)
Post officeOstrava 43
🚘 1,247 m (4 min)
ShopHruška
🚶 212 m (3 min)
BankFio banka Ostrava Zábřeh
🚘 1,309 m (5 min)
RestaurantAvion
🚶 150 m (2 min)
PharmacyBENU
🚶 789 m (9 min)
SchoolZákladní škola Kosmonautů
🚶 520 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Patrice Lumumby
🚶 164 m (2 min)
Sports field
🚶 580 m (7 min)
Playground
🚶 347 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.