Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 70 m² without real estateKyčerského, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Žilinská, Bratislavský Region

Kyčerského, Bratislava - mestská časť Staré Mesto - Oblasť Žilinská, Bratislavský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Garage
Price€280,000


Predám veľký dvojizbový byt v centre Bratislavy na Kýčerského ulici ktorý sa nachádza v 15 ročnej novostavbe v bízkosti Úradu vlády na druhom poschodí s výťahom . K bytu prislúcha aj garážové miesto v cene 20 000 Eur a murovaná pivnica . Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Hneď vedľa vchodu sa nachádza trh Žilinska. V blízkosti sú obchody, kaviarne, reštaurácie, lekáreň aj školy. Byt má 70 m²,Je orientovaný do dvoch svetových strán a pozostáva zo vstupnej haly, samostatnej toalety , kúpeľne, obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou . balkóna a veľkej spálne spojenéj s pracovnou otočenéj do tichého dvora. Byt sa predáva komplet zariadený aj so spotrebičmi. Má vlastné kúrenie s plynovým kotlom čo je výhodou. Mesačne náklady pre dvoch ľudí sú 150 €.

I am selling a large two-room apartment in the center of Bratislava on Kýčerského street, which is located in a 15-year-old new building near the Government Office on the second floor with an elevator. The apartment also includes a garage space at the price of 20,000 Euros and a brick cellar. The location offers complete civic amenities. Right next to the entrance is the Žilinska market. There are shops, cafes, restaurants, a pharmacy and schools nearby. The apartment is 70 m², it faces two sides of the world and consists of an entrance hall, a separate toilet, a bathroom, a living room connected to a dining room and a kitchen. balcony and a large bedroom connected to the study facing the quiet courtyard. The apartment is sold fully furnished with appliances. It has its own heating with a gas boiler, which is an advantage. Monthly costs for two people are €150.

Property Characteristics

Listing ID728614
Layout2 bedroom
Available from04/08/2022
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Lift
MHD 2 minutes on foot
Cellar
Garage

What you will find nearby

Public transportÚrad vlády SR
🚶 185 m (2 min)
Post officeBratislava 15
🚶 442 m (5 min)
ShopDomáce potraviny
🚶 36 m (0 min)
BankUniCredit Bank
🚶 313 m (4 min)
RestaurantMichaela
🚶 0 m (0 min)
PharmacyLekáreň Matej
🚶 127 m (2 min)
SchoolŠpeciálna základná škola s materskou školou
🚶 295 m (4 min)
Kindergarden
🚶 431 m (5 min)
Sports fieldFYZIO KLINIK
🚶 313 m (4 min)
PlaygroundBelopotockého parčík
🚶 229 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.